Actualitat, Infantil i juvenil

Acord entre Penguin Random House i Nickelodeon per la comercialització de ‘La patrulla canina’ i ‘Dora la exploradora’

VLLG? / ACTUALITAT

Nickelodeon  una de les companyies líders en entreteniment multimèdia, i Random House, empresa líder en el sector de la literatura infantil a Espanya, Portugal i Hispanoamèrica, han tancat un acord d’exclusivitat per a treballar de forma conjunta la cartera de propietats infantils de Nickelodeon amb marques com “la Patrulla Canina”, “Blaze i els Monster Machines”, ” Dora la exploradora “o” Bob Esponja “, entre d’altres, així com els propers llançaments de la companyia. Neix així el segell editorial “Nickelodeon”, que publicarà les obres de les marques que es troben dins del marc d’aquest acord signat entre les dues companyies.

Random House és un gran coneixedor de la filosofia, l’estil i la personalitat de les marques de Nickelodeon ja que publica algunes de les seves llicències des de 2010. Aquest acord pel qual es converteix en partner exclusiu per a les publicacions d’aquestes propietats a Espanya i Portugal de Nickelodeon, respon a la voluntat d’aconseguir uns resultats encara més eficients i seguir una mateixa direcció estratègica. Suposa, a més, un pas més en el clar compromís que ambdues companyies tenen en contribuir en la importància de l’entreteniment cultural entre el públic infantil.

Font/enllaç: Penguin Random House – Grup Editorial

Article/post

2 Comments

 1. Woah! I’m really enjoying the template/theme of this blog.
  It’s simple, yet effective. A lot of times it’s difficult to get that
  “perfect balance” between usability and visual appeal.

  I must say you’ve done a amazing job with this. In addition, the
  blog loads very quick for me on Internet explorer. Superb Blog! http://www.yahoo.net/

  • Josep Maria Solé

   Stella Valerio, Thanks for your feedback about our website / blog ‘ volsllegir.cat ‘. The original template is the work of designer Anders Norén , and we have adapted to our needs .

   Regards,
   Josep Maria Solé
   volsllegir.cat

Leave a Reply

Theme by Anders Norén