VLLG? / BIBLIOTEQUES

Aquest mes la biblioteca de Vilanova del Camí proposa als usuaris una nova activitat de lectura i debat. S’han programat les “Tardes desconcertants”. Cada dimecres, a les quatre de la tarda, es llegiran i comentaran alguns capítols de “El llibre de les preguntes desconcertants” de Josep Muñoz Redon.

Preguntes existencials com ara “què és la vida?”, “què és la llibertat?”, “què és l’amor?” o “què és la justícia?”. Així són les qüestions que es fa Josep Muñoz Redon en aquest llibre. Una narració, una història o una faula encapçala la resposta a cadascuna de les preguntes desconcertants que debatran els participants de l’activitat. La moderadora serà Montserrat Farrés.

La primera d’aquestes sessions serà el dimecres, dia 6 de juliol, a les 4 de la tarda, la resta de sessions seran els dies 13, 20 i 27. La inscripció és gratuïta i no és necessari assistir a totes les sessions.

Font/enllaç: Biblioteca Vilanova del Camí

Article/post 1438 – Vols llegir? – volsllegir.cat