‘FELICITAT A LA FRESCA’

EL MUSSOL D’AQUALATA / RICARD M. ALDEA

Llegeixo a la fresca.

De l’est arriba la repicadissa insistent d’un martell hidràulic. La Mútua està rehabilitant l’edifici de l’antic hospital. Fa dies que dura. I encara durarà.

De l’altra banda, sento la música que ve de l’Acadèmia Dell’Arte. Les nenes més grans, les que ja no van a l’escola, assagen amb les finestres obertes. S’esforcen i suen per polir els seus balls, el festival s’acosta.

Avui estrenem l’estiu. Fa bo i el sol escalfa amb força. Al pati s’eixuga la roba. A la terrassa, on sóc, s’hi estarà bé fins a migdia, després no, massa calor fins al capvespre. Quan haurà passat l’hora dels espetecs dels petards, soparem a fora, a la fresca. I després, una altra estona de lectura fins a l’hora d’anar a dormir. Un luxe.

Llàstima dels mosquits.

@ricardaldea

Benvinguts al nou punt d’observació d’El mussol d’Aqualata, el seu creadorRicard M. Aldea us saluda des del -volsllegir.cat-, amb la intenció d’oferir-vos el seu univers de fantasies, ficcions, pensaments o reflexions, que trobareu en el seu blog, on el mussol aporta aquests punts d’observació d’una ciutat,Igualada, on el seu protagonista hi viu. Però, més enllà d’Aqualata i més enllà d’el bosc, hi ha el món, un espai ampli i sense límits clars pel mussol, on tenen cabuda tots aquells temes que no són relatius ni a la seva vida interior ni a Igualada: lectures, pel•lícules, teatre, viatges, etc.

Text i imatge: Ricard M. Aldea

Article/post: 1439 – Vols llegir? – volsllegir.cat