VLLG? / ELS LECTORS QUE SI ESTIMEN ELS  LLIBRES -402-

Una realitat molt crua. Salvatgement violada per tres companys d’institut de classe alta, Jessica Knoll va guardar silenci durant 17 anys. Com la protagonista de la seva novel·la d’èxit, ‘La noia que ho tenia tot’, publicada en català a través del segell Ara Llibres/Amsterdam, i en castellà a Roca Editorial, la jove nord-americana d’origen modest va buscar en l’èxit professional i social la manera de superar el trauma. Fins que va decidir trencar amb un dels tabús més importants que encara pesen sobre les més prestigioses institucions acadèmiques dels Estats Units.

En un impactant post penjat al blog de l’actriu Lena Duhnam, Knoll, de 32 anys, va confessar que havia estat víctima d’agressió se­xual, episodi que li va valer una doble pena: va truncar la seva adolescència i va ser objecte d’assetjament escolar. El seu cas ha servit per cons­cienciar la societat d’un problema davant el qual sovint es mira cap a una altra banda. Una sentència recent va eximir d’anar a la presó un estudiant i esportista d’elit de la Universitat de Stanford, al qual van sorprendre violant rere un contenidor una companya esvanida pels efectes de l’alcohol. El jutge va argumentar que una condemna més alta tindria un impacte negatiu sobre el futur prometedor del jove. Però aquesta vegada el dictamen no ha passat inadvertit. Potser inspirada per Knoll, la víctima ha escrit una carta colpidora al seu botxí que ha inundat les xarxes socials.

Si novel.les com la recent ‘La noia del tren’ de Paula Hawkins et va atrapar amb la seva lectura, ‘La noia que ho tenia tot’ de Jessica Knoll serà la teva nova lectura preferida. Suspens, perversió i sorpresa en una novel·la addictiva i emocionant que et deixarà sense ungles.

ARGUMENT

L’Ani FaNelli té una feina d’editora en una glamurosa revista femenina de Nova York, un armari ple de peces de roba cara i un promès amb sang blava i un compte corrent formidable. Per fi està a punt d’assolir l’ideal de vida que havia projectat quan era adolescent. Però l’Ani amaga secrets… Secrets del seu pas pel prestigiós institut Bradley, que la van obligar a reinventar-se i que ara amenacen d’aparèixer i acabar amb la vida idíl·lica que ha forjat. És possible que la seva vida perfecta no sigui res més que una perfecta mentida?

UN TAST DE L’OBRA

Clicant en aquest espai podeu fer un tast de lectura d’aquesta novetat editorial.

AUTORA

Jessica Knoll, ha estat editora de la prestigiosa revista ‘Cosmopolitan’ i articulista habitual en diversos mitjans de comunicació. Va crèixer en els suburbis de Filadèlfia i es va graduar a l’Escola de Shipley Bryn Mawr de Pennsilvània, i des del Hobart William Smith Colleges a Ginebra. Viu a la ciutat de Nova York amb el seu marit. ‘La noia que ho tenia tot’ s’ha convertit en un èxit internacional traduït a més de 40 llengües.

Font/enllaç: Ara Llibres / Amsterdam – Web oficial de l’escriptora: jessicaknoll.com

Article/post 1442 – Vols llegir? – volsllegir.cat