VLLG? / ACTUALITAT / BIBLIOTEQUES

Sònia Martínez, usuària de la Biblioteca Central d’Igualada, és una de les guanyadores del concurs «No perdis el tren» 2016, promogut per les biblioteques que, com la d’Igualada, formen part del projecte Turisme Informació.

Aquests equipaments, amb la col·laboració de Renfe, han ofert als usuaris l’oportunitat de participar en el sorteig de cinc bitllets d’Interrail de segona classe per a dues persones. Per participar només calia ser major d’edat, agafar una guia o revista de viatges en préstec i omplir una de les cent butlletes que oferia cadascuna de les biblioteques participants.

En aquesta vuitena edició del concurs han participat 753 usuaris de la Xarxa de Biblioteques Municipals d’Igualada, Arenys de Mar, Berga, Caldes de Montbui, Cardedeu, La Garriga, Granollers, Moià, Puig-reig, Sabadell, Sant Celoni, Taradell, Torelló, Vic, Vilafranca i el Bibliobús Pedraforca.

Els guanyadors es van donar a conèixer el dijous 30 de juny en el marc de la programació de la «Viatgeteca 2016» que organitza la Biblioteca de Caldes de Montbui. A més de la igualadina Sònia Martínez també van resultar guanyadors Francesc Lligé, Maria Escolà, Mar Mora i Miguel Álvarez, tot ells usuaris de les altres biblioteques participants.

La Biblioteca Central d’Igualada funciona com a Punt d’informació turística des del juliol del 2014, en el marc del programa Punts d’Informació Turística promogut per Turisme de la Diputació de Barcelona. S’hi pot trobar informació turística de proximitat en forma de guies, fulletons, plànols…, juntament amb l’atenció personalitzada a qualsevol visitant que vulgui descobrir l’Anoia. Aquest servei es troba situat a la segona planta, on l’usuari també pot trobar la secció de guies i narrativa de viatges.

Font/enllaç: Biblioteca Central d’Igualada

Article/post 1444 – Vols llegir? – volsllegir.cat