VLLG? / COL.LABORADORS

El volsllegir.cat està d’estrena aquest mes de juliol amb la incorporació a partir del dimecres dia 20, d’una nova col.laboració. Serà la mirada i les històries que ens explicarà el ‘Follet del bosc’, nom triat per la seva autora, Anna Carretero, que s’incorpora d’aquesta manera  amb un espai fix dins del portal d’actualitat literària.

Anna Carretero, és coordinadora d’activitats a l’Ateneu Igualadí, i l’any 2015 va debutar com a escriptora amb al publicació del seu primer llibre titulat ‘En una altra vida vull portar talons’ (autoedició, 2015). Segons ha expressat Anna Carretero, la seva participació al volsllegir.cat vol ser: ‘…una mirada. També serà un lloc des d’on endreço el que la vida em provoca per després explicar històries. M’agrada construir ponts de paraules per expressar i fluir i més encara, compartir’, afegint a més: ‘…que serà un plaer fer-ho amb vosaltres’.

El debut del ‘Follet del bosc’ serà el dimecres dia 20 de juliol, amb al publicació d’un primer article, en aquest cas un relat, titulat: ‘El dia del teu aniversari, Núria. Ara venim…’.

Amb aquesta nova col.laboració d’Anna Carretero amb ‘El follet del bosc’, s’afegeix a les dues altres col.laboracions amb articles d’opinió i relats que es publiquen de manera regular al portal ‘volsllegir.cat’, com són les ‘Reflexions d’una formiga’ de Susanna Carpi i ‘El mussol d’Aqualata’ de Ricard M. Aldea. Unes excel.lents col.laboracions que han estat ampliament seguides i llegides pels lectors del ‘volsllegir.cat’, i que ara es veuran incrementades amb una nova proposta, amb les mirades i les històries que ens descobrirà el ‘Follet del bosc’.  Esteu atens!

Article/post 1447 – Vols llegir? – volsllegir.cat