VLLG? / ELS MÉS VENUTS

Imbatibles i amb clar domini de la primera posició del rànquing de la ficció i no ficció tant en català com en castellà, Joël Dicker i Marie Kondo són el número 1 de vendes a les principals llibreries del país, segons les dades publicades en el suplement ‘Cultura/s’ de La Vanguardia en la seva edició del passat dissabte 9 de juliol, darrer rànquing publicat abans d’encetar el període de vacances.

Joël Dicker encapçala en la primera posició de les dues categories de ficció en català i castellà, des de fa més de dues  setmanes, amb ‘El llibre dels Baltimore’ (La Campana, 2016) un drama familiar de dos clans, els Goldman de Baltimore i els Goldman de Montclair.

Per la seva part, Marie Kondo fa moltes més setmanes que està situada entre els deu primers de la categoria de no-ficció en català i castellà amb ‘La màgia de l’ordre’ (Ara Llibres/Aguilar). 31 setmanes en l’edició en castellà i 15 amb la catalana. L’autora d’aquest best-seller internacional, Marie Kondo, ha aconseguit posar ordre a les cases de mig món. En els seus llibres publicats fins el moment, en els quals dóna consell per desfer-se de les pertinences innecessàries, s’ha convertit en un veritable fenomen seguit per tres milions de lectors arreu del món.

D’altra banda, en aquest rànquing destaca la recuperació del best-seller internacional, ara fa més d’un any de la seva publicació a Catalunya, de ‘La noia del tren’ de l’escriptora britànica Paula Hawkins, situant-se en segona posició de la categoria de ficció en català (35 setmanes) i en castellà (31 setmanes).

Font/enllaç: suplement ‘Cultura/s’, La Vanguardia, dissabte 9 de juliol de 2016

Article/post 1449 – Vols llegir? – volsllegir.cat