Actualitat, Presentació literària

Mireia Rubio presenta ‘El tiempo del negro’ a Santa Margarida de Montbui

VLLG? / PRESENTACIÓ LITERÀRIA

La periodista i escriptora anoienca Mireia Rubio ha presentat aquest dijous 21  de juliol, davant d’una cinquantena de persones assistents a la Biblioteca Mont-Àgora de Santa Margarida de Montbui, la seva segona novel.la titulada ‘El tiempo del negro’ (Círculo rojo, 2016). El llibre va sortir publicat el passat 23 d’abril, coincidint amb la celebració de la Diada del Llibre, el Sant Jordi 2016.

‘El tiempo del negro’, coeditada a través de l’editorial ‘Círculo rojo’, es tracta d’un projecte literari i solidari on la seva autora, Mireia Rubio, vol denunciar la tragèdia dels immigrants, molts dels quals perden la vida al Mediterrani en el seu periple cap a Europa, tot fugint de la violència.

Article relacionat: ‘El tiempo del negro’ de Mireia Rubio, projecte literari i solidari que vol denunciar la tragèdia dels immigrants (volsllegir.cat, 25/04/2016)

UN SELFIE PER A LA PRESENTACIÓ DEL LLIBRE DE MIREIA RUBIO

Al compte de Facebook de la periodista i escriptora Mireia Rubio ha incorporat una imatge ben curiosa. A iniciativa d’Ana Uroz, treballadora social i voluntària en plataformes i entitats vinculades a la defensa dels drets humans i dinamitzadora cultural amb clubs de lectura a la biblioteca montbuienca, i que en aquest acte es va fer càrrec de la presentació del llibre de Mireia Rubio, va voler immortalitzar aquesta presentació literària amb un selfie participatiu amb la cinquantena de persones que hi varen assistir. Ana Uroz va basar al seva presentació amb els comentaris fets a través de les xarxes socials dels molts lectors que ja han llegit ‘El tiempo del negro’.

MIREIA RUBIO - SELFIE PRESENTACIÓ

MIREIA RUBIO AL ‘VOLS LLEGIR?’ DE RÀDIO NOVA I RÀDIO IGUALADA

La periodista i escriptora Mireia Rubio va ser entrevistada en  el programa d’actualitat literària ‘Vols llegir?’, en l’edició emesa en la setmana del 25 al 29 d’abril del 2015, en les respectives emissions del programa a través de Ràdio Nova de Vilanova del Camí i Ràdio Igualada. En aquest mateix article hi ha la possibilitat d’escoltar-la:

Article/post 1451 – Vols llegir? – volsllegir.cat

 

2 Comments

 1. Mónica

  Una merda de llibre, com el soporifer primer llibre que va escriure. El sopor…

  • Josep Maria Solé

   Hola Mònica, totes les opinions son respectables, però opinar que un llibre és una ‘merda’ pot semblar una manca de respecte per la persona que l’ha escrit, pensant amb el temps que li ha dedicat per a la seva creació. Es evident que no ha tothom li pot agradar, però pensem que una opinió més constructiva i amb arguments, pot ajudar a l’escriptora (en aquest cas) en les seves futures creacions literàries.

   Salutacions,
   Josep Maria Solé
   Editor -volsllegir.cat-

Leave a Reply

Theme by Anders Norén