VLLG? / ACTUALITAT / BIBLIOTEQUES

La Biblioteca de Vilanova del Camí (Anoia) està d’estrena aquest mes de juliol amb un nou lloc web: biblioteca.vilanovadelcami.org, una pàgina que vol facilitar als usuaris l’accés directe al fons de documents i a tots els serveis de la biblioteca.

Els tràmits en línia, el préstec, l’accés al Catàleg Aladí són alguns dels serveis que inclou aquest nou espai web.  Tot plegat és ara més fàcil per als usuaris de la biblioteca vilanovina que podran accedir des d’una pàgina web exclusiva per a l’equipament vilanoví.

Les notícies, les activitats i els serveis estaran al seu abast en un mateix aparador des d’on les visites podran posar-se al dia de les darreres novetats, exposicions i agenda d’actes. També podran accedir als perfils de la biblioteca vilanovina a les xarxes socials -ara per ara a la pàgina de Facebook.

La web també recollirà la programació dels Clubs de lectura i altres cicles de tertúlies i trobades que es fan al llarg del curs.

Font/enllaç: Biblioteca de Vilanova del Camí (Anoia)

Article/post 1453 – Vols llegir? – volsllegir.cat