VLLG? / ACTUALITAT

Ha estat segons els organitzadors l’edició de La Setmana del Llibre en Català més gran de la història. Joan Sala, president de La Setmanaconstata l’èxit i la consolidació definitiva d’aquesta 34a edició celebrada entre els dies 2 i 11 de setembre,  tant per la presència d’expositors i públic, com per la xifra final de vendes que previsiblement serà superior a la d’anteriors edicions.  Joan Sala,  ha afegit també que:  “…estic molt satisfet del desenvolupament de La Setmana 2016, ha estat un gran esforç organitzatiu però, clarament ha valgut la pena. La satisfacció general de tots els participants en aquesta edició, m’anima a començar, ja, a treballar per l’edició del 2017 que hem de fer més gran i millor.” 

SETMANA LLIBRE EN CATALÀ 2016En aquesta edició s’han assolit els objectius proposats, tant pèl que fa a l’assistència de públic als actes, com de les vendes, que s’han incrementat en relació a l’edició de l’any passat, tot i la històrica onada de calor. Les xifres definitives es faran públiques el divendres 16 de setembre.

La Setmana del Llibre en Català ha continuat teixint complicitats amb el públic, les biblioteques, les escoles i els mestres, les entitats culturals, les institucions públiques, mitjans de comunicació  i els patrocinadors per avançar en el foment de la lectura en català, la creació de nous lectors i visualitzar la riquesa i diversitat de l’edició en català.

Cal recordar que en aquesta nova edició han augmentat els expositors, convertint La Setmana en l’oferta de llibres i de publicacions en català més gran de la història. 63 mòduls, un 17,5% més que l’any 2015. 150 expositors entre segells editorials, llibreries i institucions; un 28% més que l’any 2015. El detall dels expositors ha estat de 133 segells editorials, 15 llibreries i 2 institucions. A més, iQUIOSC.cat ha participat un any més a La Setmana amb un espai de 100 m2 i amb una mostra de 500 capçaleres de revistes i premsa comarcal i de proximitat. En total, 1550 metres quadrats dedicats a la lectura en català.

Font: Setmana del Llibre en Català (Chordà Comunicació)

Article/post 1461 – Vols llegir? – volsllegir.cat