VLLG? / CONCURS LITERARI

Aquest 2016 l’Uuh! fa 6 anys. El concurs més terrorífic de la Biblioteca Central d’Igualada, l’Uuh!, torna a fer una crida als amants dels microrelats per escriure un bon relat enviar-lo a la Biblioteca abans del 30 de setembre.  

Uuh! és obert a totes les persones majors de 16 anys i els relats participants han de ser inèdits, en català i tenir un màxim de 500 caràcters (unes 10 línies en cos Arial 12). Només s’acceptarà un text per persona.

ELS PREMIS

El primer premi consistirà en un menú per a dues persones al restaurant Somiatruites i el segon en un lot de llibres, a més d’un diploma acreditatiu. Els microrelats seran publicats a la pàgina web i al facebook de la Biblioteca Central d’Igualada.

COM PARTICIPAR-HI

Els participants ja poden enviar els seus textos per correu electrònic a  b.igualada.c@diba.cat, en un document adjunt. El missatge ha de portar com a assumpte «Microrelat de por» i al cos cal fer constar les dades personals de l’autor, que no seran conegudes pel jurat fins després del veredicte.

Les bases es poden consultar a continuació clicant aquí mateix en aquest enllaç publicat al web de la Biblioteca Central d’Igualada.

Font: Biblioteca Central d’Igualada

Article/post 1463 – Vols llegir? – volsllegir.cat