VLLG? / COMUNICACIÓ

El ‘Vols llegir?’ torna a la ràdio i des de fa dotze temporades. En aquesta nova temporada 2016-2017, i per segon any consecutiu, el programa d’actualitat literària serà compartit per les emissores de Ràdio Nova de Vilanova del Camí i Ràdio Igualada. 

L’estrena de la temporada 12 tindrà lloc a través de Ràdio Igualada, el dijous dia 15 de setembre en el nou horari de 21 a 22 hores, amb redifusió els diumenges de 9 a 10 del mati.

A Ràdio Nova de Vilanova del Camí, el ‘Vols llegir?’ s’incorporarà més tard, previst a principis del mes d’octubre,  un cop finalitzades les obres de millora tècnica als seus estudis realitzades durant aquest estiu del 2016. 

CONTINGUTS DEL PRIMER PROGRAMA

En aquesta primera edició,  el programa repassarà diversos temes de l’actualitat literària com són: la 34a. Setmana del LLibre en Català, celebrada a  principis d’aquest mes de setembre, presentacions literàries a Igualada, cinema literari i actualitat biblioteques amb el nou concurs de microrelats de por que organitza la Biblioteca Central d’Igualada i l’estrena de la nova pàgina web de la Biblioteca de Vilanova del Camí.

D’altra banda, aquest primer ‘Vols llegir?’ de la temporada 12, parlarem de la 5a edició del Mercat de Lletres que és celebrarà a Igualada el dissabte dia 24 de setembre, i retrobarem a la nostra col.laboradora, la llibretera igualadina Isabel Casas que ens oferirà un primer repàs amb les novetats editorials per aquesta tardor-hivern.

El ‘Vols llegir?’ torna a la ràdio i ho fa amb el seu tradicional missatge: ‘Sempre hi ha temps per llegir!’. Benvinguts i bona temporada!!!