VLLG? / AVANÇAMENT EDITORIAL

Arturo Pérez-Reverte torna aquesta tardor del 2016 amb un nou llibre protagonitzat pel seu personatge més fascinant des del Capitán Alatriste: Lorenzo Falcó, un espia sense escrúpols, ex contrabandista d’armes i agent dels serveis d’intel·ligència que es mou amb extrema habilitat a l’Europa turbulenta dels anys trenta i quaranta del segle XX.

El 19 d’octubre, Alfaguara publicarà ‘Falcó’,  una història de violència, trames de poder i suspens en què realitat i ficció s’entrellacen de manera brillant per conformar una extraordinària novel·la d’espies.

Durant la tardor de 1936, mentre la frontera entre amics i enemics es redueix a una línia imprecisa i perillosa, Falcó rep l’encàrrec d’infiltrar en una difícil missió que podria canviar el curs de la història d’Espanya. Un home i dues dones -els germans Montero i Eva Rengel- seran els seus companys d’aventura i potser les seves víctimes, en un temps en què la vida s’escriu a cop de traïcions  i res és el que sembla.

‘Falcó’ és una novel·la apassionant, de lectura addictiva, amb la qual Arturo Pérez-Reverte  torna a crear un gran personatge comparable als més destacats espies i aventurers de la literatura. L’obra es publicarà de manera simultània a Espanya, Llatinoamèrica i Estats Units.

Arturo Pérez-Reverte  va néixer a Cartagena, Espanya, en 1951. Va ser reporter de guerra durant un anys. Amb més de vint milions de lectors a tot el món, moltes de les seves novel·les han estat portades al cinema ia la televisió. Avui comparteix la seva vida entre la literatura, el mar i la navegació. És membre de la Reial Acadèmia Espanyola.

Font/enllaç: Penguin Random House, Grup Editorial

Article/post 1466 – Vols llegir? – volsllegir.cat