VLLG? / ACTUALITAT

Crims.cat, la col.lecció de novel.la negra impulsada per l’editorial Alrevès, celebra el seu 5e aniversari amb la publicació de dos nous volums que s’incorporen a una col.lecció de més de 25 títols. Les novetats són ‘Els ossos soterrats’ de Silvestre Vilaplana i ‘996’ de Josep Torrent.

Aquestes dues noves propostes de lectura ‘negra’ de Crims.cat van ser presentades en el decurs de la 34a edició de La Setmana del LLibre en Català celebrada a Barcelona entre el dies 2 i 11 d’aquest mes de setembre. Alhora, també es va fer acte de celebració d’aquest 5è aniversari de la col.lecció de novel.la negra dirigida per Àlex Martín.

Tot seguit us oferim, en síntesi, els arguments d’aquestes dues noves novel.les de la col.lecció Crims.cat.

‘ELS OSSOS SOTERRATS’ DE SILVESTRE VILAPLANA

Després de la guerra, i en un petit indret del País Valencià, cinc homes són salvatgement executats una nit i soterrats en una fossa comuna. Ningú no en sap el parador concret dels cossos fins que setanta anys després l’arqueòloga Júlia Ardid i el seu jove equip intentaran descobrir on són els cadàvers i qui els va matar per tal de fer justícia i treure’n a la llum les restes d’uns homes assassinats.

Aquesta novel.la va ser guadonada amb el 3r Premi Agustí Vehí.00

‘996’ DE JOSEP TORRENT

Quan els policies veuen el cos d’un home nu, desfigurat i sense mans, estabornit sobre les roques de la Punta de l’Escala en ple temporal de llevant ja intueixen que serà un cas complicat. Una dificultat important a l’hora d’investigar el crim és no saber ni la identitat de la víctima ni tampoc la competència policial a qui li pertoca el cas.

Font/enllaç: Editorial Alrevès – Crims.cat

Article/ post 1471 – Vols llegir? – volsllegir.cat