VLLG? / COMUNICACIÓ (disponible en aquest article el podcast)

Aquest dijous 22 de setembre, a partir de les 21h. s’emet el segon lliurament de la temporada 12 del programa d’actualitat literària ‘Vols llegir?’, a través de la sintonia de Ràdio Igualada (103.2 fm / radioigualada.cat), i amb redifusió també el diumenge dia 25 a les 9 del matí. Recordem que properament el programa també s’emetrà a través de la sintonia de Ràdio Nova de Vilanova del Camí.

CONTINGUTS

Repàs al rànquing dels llibres més venuts a les darreres setmanes, on destaquen els nous llibres d’Ildefonso Falcones, Andrés Iniesta i Marie Kondo.

El programa us presenta els nous llibres dels autors Ildefonso Falcones, amb la continuació del best-seller internacional ‘L’església del mar’, titulat ‘Els hereus de la terra’, editat en català per Rosa dels Vents i en castellà amb Grijalbo. I d’altra banda, el llibre de l’autor Kevin Barry amb ‘Beatlebonde’ (Raig Verd), on ens presenta un retrat personal d’una icona de la música com va ser John Lennon.

També destaca les novetats de Núria Pradas amb el seu darrer volum publicat, ‘Somnis a mida’ (Columna) i el llibre de relats amb molt d’enginy, ‘El club dels homes amb bigoti’ de Ramon Pardina (Petit Editor).

Actualitat amb el 5è Mercat de Lletres que es celebra a Igualada aquest dissabte dia 25 de setembre, i avançament amb la publicació a partir del 19 d’octubre del nou llibres d’Arturo Pérez Reverte, titulat ‘Falcó’. Novetats a les biblioteques que tenen una estreta relació amb el ‘Vols llegir?’. A la Biblioteca de Vilanova del Camí, estrena temporada el 7 d’octubre amb el primer Club de Lectura i la Biblioteca Central d’Igualada, recordatori del concurs de microrelats de por ‘Uhh!”.

Sempre hi ha temps per llegir i escolar el ‘Vols llegir?’…, a la ràdio.

DISPONIBLE EL PODCAST

Ja teniu disponible el podcast d’aquest segon lliurament de la temporada 12 del ‘Vols llegir?’, amb la possibilitat d’escoltar-lo ara mateix: