VLLG? / ACTUALITAT

Aquesta tardor Sembra Llibres dóna un nou impuls a la novel·la Un monstre em ve a veure, de Patrick Ness. D’una banda, a principis de setembre arribava a les llibreries una nova edició en format butxaca; de l’altra, arriba simultàniament a llibreries la 3a edició de la guardonada versió il·lustrada per Jim Kay. L’extraordinària rebuda que està obtenint el llibre de part dels lectors ha superat les millors expectatives de l’editorial.

I just ara s’acaba de presentar al Festival de Cinema de Sant Sebastià la versió cinematogràfica de la novel·la que ha fet Juan Antonio Bayona, protagonitzada per Sigourney Weaver i aplaudida per la crítica i el públic assistent. El 7 d’octubre s’estrenarà finalment a casa nostra. (adjunt amb aquest article podeu veure el trailer d’aquesta estrena cinematogràfica).

RECONEIXEMENT A TOT EL MÓN

Un monstre em ve a veure ha emocionat milions de persones a tot el món, ha estat traduïda a una vintena de llengües i ha guanyat alguns dels guardons més prestigiosos en l’àmbit literari anglosaxó, entre ells la Medalla Kate Greenaway al mèrit artístic pels dibuixos de Jim Kay, qui també va il·lustrar les novel·les de Harry Potter.

A més a més, opta al Premi Protagonista Jove 2016/2017 en la categoria 13-14 anys. Aquest premi està convocat pel Consell Català del Llibre Infantil i Juvenil i en l’elecció dels guanyadors participaran instituts i biblioteques del País Valencià, les Illes Balears i Catalunya.

Font/enllaç: Sembra Llibres / Youtube

Article/post 1475 – Vols llegir? – volsllegir.cat