VLLG? / ELS LECTORS QUE SI ESTIMEN ELS LLIBRES -408-

‘Born to run ‘ es  el títol d’una de les cançons més emblemàtiques de la trajectòria de Bruce Springsteen, i  així es titula també l’autobiografia de Bruce Springsteen , que es publica a partir d’aquest 27 de setembre. En català ho publica l’editorial Malpaso, i en castellà Literatura Random House.

El llibre, escrit de pròpia mà pel compositor nord-americà, serà publicat per l’editorial Simon & Schuster i estarà en format llibre, ebook i àudio en Estats Units, Regne Unit, Canadà, Austràlia i l’Índia.

Són moltes les biografies publicades sobre Springsteen, però, en aquest cas, hi ha expectació entre els seus seguidors per veure com afronta els records de la seva vida, marcada en els seus començaments per la freda relació amb el seu pare, la seva passió pel rock’n’roll des que va veure a Elvis Presley per televisió i la seva obsessió, des de llavors, per comunicar-se amb la música i convertir-se en alguna cosa més que una estrella del rock.

Amb aquesta autobiografia, Springsteen segueix els passos d’altres icones del rock com Bob Dylan, Neil Young, Keith Richards, Eric Clapton o Pete Townshend.

«Escriure sobre un mateix és un repte prou engrescador… però per a un projecte com aquest cal que l’escriptor faci una promesa: mostrar-se al lector sense embuts. En aquestes pàgines he intentat fer-ho.» Bruce Springsteen

bruce-springsteen-discTAMBÉ EL DISC

El músic nord-americà Bruce Springsteen també ha aprofitat aquest esdeveniment amb la publicació de la seva autobiografia, per fer-lo coincidir amb el llançament del seu nou àlbum titulat ‘Chapter and Verse’, que comptarà amb 18 cançons, cinc d’elles inèdites, i que ha sortit  a la venda el passat 23 de setembre, quatre dies abans de la publicació del llibre autobiogràfic.

Els temes d’aquest disc fan un recorregut per tota la trajectòria musical del cantant. El disc comença amb dues seleccions inèdites de Springsteen no publicades del seu àlbum ‘The Castiles’, publicat l’any 1966 i acabarà amb melodies de ‘Wrecking Ball’, el seu últim disc publicat el 2012. Els temes inèdits, a més, compten amb la col·laboració d’alguns els músics que formen part de la seva famosa banda, The E Street Band.

Font/enllaç: Literatura Random House / Editorial Malpaso

Article/post 1478 – Vols llegir? – volsllegir.cat