VLLG? / COMUNICACIÓ

Aquest dijous dia 29 de setembre a partir de les 21h. i redifusió el diumenge dia 1 d’octubre, a partir de les 9 del matí, el programa d’actualitat literària ‘Vols llegir?’, emet la tercera edició de la temporada 12. Ho farà a través de la sintonia de Ràdio Igualada, a través de la fm convencional, en el 103.2, via internet des del portal radioigualada.cat i des de l’aplicació per a mòbils i tauletes ‘igualapp’.

En els continguts, repàs al rànquing dels llibres més venuts a les principals llibreries de Catalunya. Pel que fa l’actualitat, tres assumptes que marquen tendència literària: Crims.cat celebra el seu 5e aniversari publicant dos nous llibres de la seva col.lecció de novel.la negra. Sembra llibres rellança ‘Un monstre em ve a veure’, obra original de Patrick Ness, recolzat per l’adaptació al cinema dirigida per Juan Antonio Bayona, i en l’apartat agenda, nou club de lectura previst pel 7 d’octubre a la Biblioteca de Vilanova del Camí.

El ‘Vols llegir?’ farà referència en aquesta edició a diverses novetats editorials, com son: ‘Els hereus de la terra’ d’Ildefonso Falcones (Rosa dels Vents/Grijalbo); ‘Beatlebone’ de Kevin Barry (Raig Verd); ‘La jugada de la teva vida’ d’Andrés Iniesta (Malpaso Edicions); ‘Born to run’, l’autobiografia de Bruce Springsteen (Malpaso Edicions/Literatura Random House) i ‘Harry Potter i el llegat maleït’ de J.K. Rowling (Empúries/Salamandra).

A Ràdio Igualada, i properament a Ràdio Nova de Vilanova del Camí…, sempre hi ha temps per llegir i escoltar el ‘Vols llegir?’.