VLLG? / COL.LABORADORS

Una formiga, un mussol i un follet són les iconografies que representen als col.laboradors d’aquest portal, que amb les seves reflexions, opinions i relats, donen un punt molt important de valor afegit als habituals continguts publicats a la nostra web. Ben aviat, a les ‘Reflexions d’una formiga’ de Susanna Carpi, al ‘Mussol d’Aqualata’ de Ricard M. Aldea i ‘El follet del bosc’ d’Anna Carretero, s’afegirà ‘Un elefant a la llibreria’ a càrrec de Ricard Closa. 

El nou col.laborador del -volsllegir.cat-, Ricard Closa, és contista, somiador i, afegeix al seu perfil: ‘…i una mica farsant’. Nosaltres diem, que de manera inofensiva, en Closa ens enredarà de manera alegre amb els seus relats.

El seu espai l’ha titulat: ‘Un elefant a la llibreria’, on vol plantejar qüestions una mica absurdes que segons ell mateix ens ha explicat: ‘…ja m’anirà bé per tramar contes absurds, irònics i surrealistes. Una mica a la manera de Pere Calders, gran admirat’. I ens pregunta a nosaltres que com ho veiem? La resposta es clara: molt bé!!

Els relats que en Ricard Closa publicarà al -volsllegir.cat- naixeran, segons ens comenta: ‘…del que em suggereixi o m’inspirin diferents quadres i fotografies sobretot, però no descarto alguna escultura o obres com el circ de Calders. Potser pintures de Ramon Casas, Rusiñol, Edward Hopper, Magritte, Dalí i d’altres, i fotografies de Fontcuberta, Colita, Robert Capa, J. H. Lartigue, Henri-Cartier Bresson, Dora Maar…’

Preparats per gaudir, a part de la formiga, el mussol i el follet, d’aquest elefant a la llibreria, al -volsllegir.cat-? Doncs esteu molt atents!