VLLG? / PREMIS LITERARIS

Maite Carranza ha guanyat la 32ena Edició del Premi de Literatura Infantil ‘El Vaixell de Vapor’, amb l’obra titulada ‘La pel.lícula de la vida’, i Anna Manso ha estat guardonada amb el 26e Premi de Literatura juvenil ‘Gran Angula’, amb la novel.la ‘Allò de l’avi’. Els premis Cruïlla 2016 seran lliurats en el decurs d’un acte el proper 26 d’octubre, i les dues obres guanyadors seran publicades properament a través de l’Editorial Cruïlla.

Maite Carranza ofereix a través de la pàgines del llibre ‘La pel.lícula de la vida’, una història sobre la crisi i la pobresa infantil protagonitzada per una família de classe mitjana que cau en la indigència i descobreix la dificultat de viure.

Per la seva part, la novel.la guanyadora de l’escriptora Anna Manso, ‘Allò de l’avi’, és una obra en la qual reflecteix molt bé la reacció d’un adolescent davant la caiguda del mite del seu avi i en descobrir la hipocresia de la societat.

Font/enllaç: Premis Cruïlla / Chordà Comunicació

Article/post: 1494 – Vols llegir? – volsllegir.cat