Comunicació

Dilluns 17 d’octubre, torna el ‘Vols llegir?’ a Ràdio Nova

VLLG? / COMUNICACIÓ

Ja ha arribat l’hora d’estrenar la renovació tècnica dels estudis de Ràdio Nova de Vilanova del Camí. Després de tres mesos d’obres, encetades el passat mes de juny, aquest dilluns dia 17 d’octubre, comença la nova programació de la temporada 2016-2017 a l’emissora vilanovina, que coincideix amb l’estrena dels nous estudis.

El ‘Vols llegir?’, que ja ha estrenat la temporada, la dotzena, a la sintonia de Ràdio Igualada a mitjans de setembre i de la que ja s’han emès cinc edicions, s’incorpora a Ràdio Nova amb l’edició 6. L’horari d’emissió del programa es manté en el seu horari habitual, els dilluns de 20 a 21h. i redifusió els diumenges de 13 a 14 h.

CONTINGUTS EDICIÓ 6

A mida de resum del que s’ha emès en els cinc primers programes a Ràdio Igualada, i amb la nova incorporació a Ràdio Nova, aquest dilluns dia 17, la 6e edició del ‘Vols llegir?’ ofereix un repàs a les principals novetats editorials, la gran majoria d’elles, encapçalant el rànquing dels llibres més venuts en aquest darrer tram de l’any 2016.

Els autors i les seves respectives obres referenciades són, entre d’altres: el nou best-seller  d’Ildefonso Falcones, Kevin Barry presentant una biografia personal de John Lennon, autobiografies de Bruce Springsteen i Andrés Iniesta, el vuitè llibre d’en Harry Potter, en format teatral i versió adulta del personatge.

També s’inclou en aquest programa una nova recomanació setmanal de la col.laboradora del programa, la llibretera igualadina Isabel Casas (Llegim? Llibreria), que ens recomanarà una novetat d’una autora novell, Anna Molina, que s’estrena amb la novel.la titulada ‘L’home de lava’ (Editorial Saldonar).

I pel que fa l’actualitat, el ‘Vols llegir?’ fa referència al nou Premi Nobel de Literatura 2016, concedit a la figura del compositor i cantant nord-americà Bob Dylan.

Sempre hi ha temps per llegir i escoltar, a partir d’ara, el ‘Vols llegir?’ a Ràdio Nova de Vilanova del Camí (dilluns de 20 a 21 hores i redifusió diumenges de 13 a 14h.), i des de fa cinc setmanes a Ràdio Igualada (dijous de 21 a 22 hores i redifusió diumenges de 9 a 10 del matí).

Nota de l’editor: Motivat que el programa s’enregistra amb dies d’antelació, en aquesta edició 6 del ‘Vols llegir?’, no s’ha pogut incloure una de les grans notícies d’actualitat editorial, com ha estat el lliurament, aquest passat dissabte dia 15 d’octubre, el Premi Planeta de Novel.la en la seva 65ena edició, concedit a l’escriptora basca Dolores Redondo, autora de la ‘Trilogia de Baztán’, amb la novel.la ‘Todo esto té daré’. També premi finalista concedit a l’escriptor madrileny Marcos Chicot. En l’emissió de la setmana del 24 al 30 d’octubre, aquesta informació serà ampliament detallada en la versió radiofònica del ‘Vols llegir?’.

 

 

2 Comments

 1. Això és fantàstic! 😉

  • Josep Maria Solé

   Gràcies Ramona Solé pel teu missatge que ens serveix per animar-nos per fer setmanalment el programa de ràdio, que des de fa 12 temporades fem a Ràdio Nova i compartit també per Ràdio Igualada, des de fa 2 temporades. Aprofitem també l’espai per felicitar-te pel gran treball que realitzes amb el teu blog, i que amb tant d’encert comptat amb un bon grapat de seguidors/es (entre els que ens hi comptem), atents sempre a les teves recomanacions de lectura.

   Josep Maria Solé
   Editor -volsllegir.cat-

Leave a Reply

Theme by Anders Norén