VLLG? / ACTUALITAT

El consell assessor de la Institució de les Lletres Catalanes ha escollit l’escriptora Isabel-Clara Simó com a nova degana per a un període de tres anys (renovable tres anualitats més). Simó substitueix el poeta Francesc Parcerisas, qui ocupava el càrrec des d’octubre de 2010, i a qui li havia expirat el segon mandat. Anteriorment, de 1998 a 2004, Parcerisas havia estat director de la Institució. 

El nomenament de l’escriptora el realitzarà el president de la Generalitat, Carles Puigdemont, a proposta del conseller de Cultura, Santi Vila.

‘JONÀS’, LA DARRERA OBRA PUBLICADA D’ISABEL-CLARA SIMÓ

El passat mes de març d’aquest 2016, Isabel-Clara Sió va publicar el llibre titulat ‘Jonàs’, i que és per ara, la seva darrera novel.la publicada. Hi va invertir quatre anys de treball i el resultat ha estat una novel.la  alhora realista, psicològica i intimista sobre la crisi contemporània del jo, la pèrdua de la innocència i el descobriment de l’homosexualitat. El llibre és publicat per Edicions 62, dins de la col.lecció ‘El balancí’, i disposa d’un total de 208 pàgines.

Teniu més referència sobre aquesta novel.la i que inclou a més una entrevista feta des del programa d’actualitat literària ‘Vols llegir?’, a Isabel-Clara Simó, clicant aquí mateix.

Font/Enllaç: Institució de les Lletres Catalanes

Article/post 1495 – Vols llegir? – volsllegir.cat