VLLG? – ELS LECTORS QUE SI ESTIMEN ELS LLIBRES -416-

‘100 SOMNIS INTERPRETATS’ de RUPERT L. SWAN

Sovint, després de somiar, ens llevem amb la impressió que hi ha un missatge important que no acabem d’entendre. A banda de tenir un diari de somnis, aquest llibre ‘100 somnis interpretats’ t’ajudarà a explorar el significat dels teus episodis onírics. Aquesta novetat editorial publicada per Cossetània Edicions aquest octubre de 2016, dins de la col.lecció ‘De cente en cent’ i disponible en format paper i digital.

Aquest volum examina els cent temes més recurrents en aquestes històries simbòliques que ens explica l’inconscient, amb diferents variants segons els detalls que apareixen al teu somni. Les claus interpretatives que s’exposen a cadascun dels capítols són un punt de partida perquè el lector, a partir de la seva experiència única, pugui acabar de desxifrar el veritable significat de cada somni i tenir un millor autoconeixement.

L’AUTOR

Rupert L. Swan és expert en coaching, comunicació interpersonal i llenguatge no verbal. Ha realitzat estudis sobre la intel·ligència social tant en corporacions com en l’àmbit privat nord-americà i europeu. Darrerament s’ha interessat pel llenguatge simbòlic dels somnis, per entendre com poden ajudar-nos en la nostra vida diària.

UN TAST DEL LLIBRE

En aquest article teniu la oportunitat de fer un tast dels primers capítols de ‘100 somnis interpretat’ de Rupert L. Swan, que publica l’editorial Cossetània, dins de la col.lecció ‘De cent en cent’. Per accedir-hi només cal clicar aquí mateix.

Font/enllaç: Cossetània Edicions

Article/post 1512 – Vols llegir? – volsllegir.cat