VLLG? – ELS LECTORS QUE SI ESTIMEN ELS LLIBRES -414-

A ‘Aún no estoy muerto’, Phil Collins (Aguilar, 2016), novetat editorial que ha sortit a la venda aquest mes d’octubre, el cantant i compositor ens ofereix una crònica sincera, ocurrent i sense pèls a la llengua de les cançons i els concerts, els èxits i les patinades, els matrimonis i els divorcis, la seva irrupció en les llistes d’èxits i en les portades dels tabloides.

Collins, un dels tres músics que ha venut més de cent milions de discos tant com a integrant d’un grup com en solitari, no ha perdut ni en arribar a dalt de tot el talent per crear cançons que emocionen al públic de tot el món.

Aquesta és la història d’una trajectòria èpica, la d’un nen actor que es converteix en un dels compositors més reeixits de l’època del pop. Collins va començar a tocar la bateria gairebé abans de donar els seus primers passos i va aprendre l’ofici en els sòrdids i apassionants bars i clubs nocturns del Londres dels esbojarrats anys seixanta, abans de fer-se amb el lloc de bateria de Genesis. Amb el temps donaria un pas endavant com a cantant després de la marxa de Peter Gabriel i compondria les cançons que el catapultarien a la fama internacional en solitari amb el llançament deFace Value i In The Air Tonight.

Tant quan toca al costat d’Eric Clapton o Robert Plant com quan forma una orquestra de jazz amb Tony Bennett al capdavant, actua per partida doble al Live Aid o compon l’oscaritzada música de l’exitosa Tarzan de Disney, Collins manté un to íntim i la seva do per explicar històries no decau mai.

SESSIÓ FOTOGRÀFICA DE LA PORTADA DEL LLIBRE BIOGRÀFIC

En aquest vídeo promocional podem fer una ullada darrere de les escenes en la sessió fotogràfica realitzada a  Nova York per l’autobiografia oficial de Phil Collins , realitzada pel reconegut fotògraf de retrats Lorenzo Agius.

Font/enllaç: Editorial Aguilar / Youtube (Phil Collins)

Article/post 1508 – Vols llegir? – volsllegir.cat