VLLG? / ACTUALITAT

Sembla un culebrot, o fulletó (serial televisiu), per tal de saber si finalment el Bob Dylan vol o no el Premi Nobel de Literatura que li han concedit. Des d’aquest digital -volsllegir.cat-, n’hem estat atents capítol a capítol. I ara en tenim una de molt bona, ara sembla que el cantant i compositor nord-americà accepta el Nobel, però no diu si assistirà a la gala de lliuraments dels premis, prevista pel 10 de desembre. 

En aquesta ocasió ha estat el propi Bob Dylan que ha contactat amb l’Acadèmia Sueca per confirmar que sí que vol el Premi: “Si accepto el premi? Per descomptat”.

El comunicat oficial per part dels organitzadors del Premi Novel arriba poques hores després que el diari britànic The Daily Telegrafh publiqués una entrevista amb Bob Dylan en la qual, referint-se al Novel va dir: “és difícil de creure”, i va apuntar que “rebre’l és una cosa sorprenent i increïble”; va assenyalar a més que assistirà a la cerimònia en cas que li sigui possible.

Del silenci absolut i sense fer cap comentari per part d’en Dylan en ser guardonat amb el Premi Nobel de Literatura, hem passat a saber que ara sí que el vol, però resta el dubte de si anirà a recollir-lo. Aquest serà el darrer capítol d’aquest fulletó. Estarem atents!

Font/enllaç: La Vanguardia / nobelprize.org

Articles relacionats:

Article/post 1515 – Vols llegir? – volsllegir.cat