VLLG? / COMUNICACIÓ

Aquest dilluns 31 d’octubre, celebració de la nit de ‘Halloween’, i l’endemà dimarts 1 de novembre, festa de Tots Sants. El ‘Vols llegir?’ no fa pont i estrenarà a partir de les vuit del vespre d’aquest dilluns a Ràdio Nova de Vilanova del Camí, l’edició 8 de la temporada 12.

Aquests son els continguts que s’han preparat:

ENTREVISTA:

  • Ramon Pardina, guionista televisiu i publicitari, a més d’escriptor, ens presenta el seu quart llibre publicat: ‘El club dels homes amb bigoti’ (El petit Editor, 2016), un recull de contes o relats mordaços, atrevits i dislocadament energètics.

ISABEL CASAS RECOMANA:

  • Recomanació setmanal de la llibretera igualadina (Llegim? LLibreria):  ‘La triomfant’ de Teresa Cremisi (Anagrama)
  • Presentació llibre: ‘Les set vides de Pere Romeu’, Josep Bargalló. Dijous dia 3, a les vuit del vespre a l’Artéria (carrer de l’Argent).

ENTREVISTA:

  • Laura Vivancos,  que combina la seva feina com a actriu amb la seva faceta d’escriptora i comunicadora radiofònica, publica el seu segon llibre, ‘La noche de las cien velas’ (Círculo rojo, 2016). Una lectura que s’escau molt bé per aquestes dates de la celebració del Halloween.

Aquesta edició 8 de la temporada 12 del ‘Vols llegir?’ també s’emetrà a la sintonia de Ràdio Igualada el dijous dia 3 de novembre, a partir de les nou de la nit. I aquest mateix programa s’emetrà en redifusió el diumenge dia 6, a les nou del matí a Ràdio Igualada, i a la una del migdia a Ràdio Nova de Vilanova del Camí.

DISPONIBLE EL PODCAST

En aquest mateix article teniu la possibilitat d’escoltar el podcas d’aquesta 8a edició de la temporada 12 del programa d’actualitat literària de Ràdio Nova i Ràdio Igualada: