VLLG? / ACTUALITAT

Els dies 11 i 12 de novembre se celebrarà el Festival de Literatura i cinema negre Vilassar de noir que neix amb la voluntat d’explicar i analitzar el gènere negre des de les diferents manifestacions artístiques: literatura, còmic, cinema, teatre, i la música.

És partir de la implicació de l’alcalde de Vilassar de Mar, Damià del Clot, i la seva clara voluntat de dinamitzar l’activitat cultural a Vilassar de Mar,  que sorgeixen converses amb Marc Moreno, editor de Llibres del Delicte, editorial especialitzada en novel·la negra en català, per crear un esdeveniment que aglutinés les diferents manifestacions del gènere negre, com la literatura, el cinema, el teatre i el còmic.

Vilassar de noir vol ser un esdeveniment que representi Vilassar de Mar al món de la creació i l’art, a més de fomentar l’activitat literària i lectora i descobrir al públic les virtuts d’un gènere que compta amb una rica activitat al país.

Vilassar de noir dos dies de literatura, cinema, teatre i còmic de genere negre. Gairebé 50 referents del genere, entre autors i directors seran presents al festival. Entre ells:  Carlos Zanón, Anna Maria Villalonga, Núria Cadenes,  Sebastià Bennasar, Empar Fernández, Margarida Aritzeta, Maria Carme Roca, Martí Gironell, Toni Hill, Llorenç Capdevila, Màrius Serra, Ramona Solé, Alexandra Cuadrat, Xavier Álvarez Llaberia, Rafa Melero, Dora Muñoz, Albert Figueras, Toni G. Iturbe, Carlos Quílez, Lluís Llort, Carles Torras, Marc Vadillo, Biel Ballester, Roger Comella…

Podeu consultar tota la programació al web www.vilassardenoir.com

Font/enllaç: Vilassar de noir / Chordà Comunicació

Article/post 1521 – Vols llegir? – volsllegir.cat