VLLG? / ACTUALITAT / PRESENTACIÓ LITERÀRIA

Aquest dijous dia 10 de novembre, a partir de les 19:30h. a l’Espai Somiatruites, ubicat al mateix barri del Rec d’Igualada (carrer del Sol, 19), tindrà lloc la presentació del llibre de la periodista i comunicadora Natza Farré, ‘Curs de feminisme per microones’ (Ara Llibres, 2016).

Aquest acte està inclòs dins de les activitats del REC.014, que transforma el barri del Rec igualadí en un gran espai de botigues de roba i complements (pop-up stores), durant quatre dies, en aquesta ocasió del 9 al 12 d’aquest mes de novembre. 

La periodista i col.laboradora en diversos mitjans de comunicació, Natza Farré, s’erigeix com una veu reivindicativa, entusiasta i rebel que escriu, des de l’inconformisme més absolut, que les dones han de ser feministes per naturalesa, pel simple fet de ser dones. Si no ho són, aquest llibre les acabarà de convèncer. Només així podran canviar el món.

L’ARGUMENT

Un cop sobre la taula per reforçar el paper del feminisme en la nostra societat. Sense embuts, sense mitges tintes, sense por. Amb humor. Imprescindible, urgent i en vena. Un curs de feminisme exprés, amb raons i arguments, dades i exemples, i, també, humor, ironia i un punt de sarcasme. Una obra necessària que denuncia el masclisme encobert en tots els àmbits de la nostra vida quotidiana –l’educació, la llengua, la cultura, els mitjans de comunicació, la política…– i que crida a fer-li front d’una manera radical: amb una revolució, la revolució feminista del segle XXI que ho canviarà tot, perquè canviarà les dones.

L’AUTORA

Natza Farré és pessimista d’origen i persistent d’adopció. Va néixer dona i creu que morirà dona. Viu a Barcelona. Treballa als mitjans de comunicació i és autònoma en el sentit fiscal del terme. Quan no escriu, fa fotografies o dorm. No té prou cabell blanc per tenyir-se i si es posa talons, cau. Detesta la calor a l’estiu.

ALTRES PRESENTACIONS LITERÀRIES AL REC.014

Dins de les activitats del REC.014, a partir de la presentació del llibre de Natza Farré, el dissabte tindrà lloc dues presentacions més. La primera a dos quarts de dotze del migdia, davant dels Cellers Torres a l’escenari Rec-Menú Stereo de Movistar Xtra, l’editora ‘Plateselector Alba Yánez’ presentarà el llibre ‘Foodtrucks, cocina sobre ruedas’. I l’altra presentació, serà a les 12 del migdia a l’escenari DJ Estrella Damm, on Cloti Martínez presenta el seu llibre ‘Reorganízate. El arte de ordenar tu casa y llenar de felicidad tu vida’.

Font/enllaç: Ara Llibres / REC.014

Article/post 1520 – Vols llegir? – volsllegir.cat