VLLG? / PRESENTACIÓ LITERÀRIA

“Quin cacau. Desordres i altres històries” és un llibre de contes on s’expliquen tres històries de desordres sorprenents, petits maldecaps, amb solucions divertides i emocionants. Aquest llibre escrit per la vilanovina Anna Marsal, amb il·lustracions d’Elisabet Serra i música de Carles Prat, s’ha presentat a la Biblioteca de Vilanova del Camí el  dimarts 22 de novembre.

anna-marsal-quin-cacau“Quin cacau” és una lectura adreçada especialment als primers lectors, nens i nenes de 7 a 9 o 10 anys que gaudiran amb una lletra força gran i unes il·lustracions excepcionals de les que se n’ha encarregat Elisabet Serra.

Tot i que l’Anna Marsal i l’Elisabet Serra fa temps que es coneixen i aquest és el primer projecte en el treballen plegades i el resultat és molt satisfactori.

Durant les presentacions, l’Anna explica un conte mentre l’Elisabet pinta, una experiència que la quitxalla valora i els sorprèn a la vegada.

Les històries, hi són també en format d’àudio conte, amb música del compositor igualadí Carles Prat i veu de la mateixa autora, fet que els fa accessibles als nens més menuts i reforça la comprensió de la pròpia lectura.

Els àudio contes, explica Anna Marsal, han facilitat la introducció d’aquests contes en nens i nenes més petits. “Els més petits poden escoltar-los amb música, i els més grans llegir-los acompanyats per uns dibuixos molt originals i divertits”, explica l’Anna.

Conscient que la quitxalla d’avui dia està avesada a l’ús de les noves tecnologies i són experts en l’ús de les tauletes i els ordinadors, Marsal ha editat la versió audible dels contes en format QR.

anna-marsalL’Anna Marsal és periodista i per tant, coneixem les seves dots per escriure, però avui hem descobert que primer va veure de les fonts de la literatura i la ficció i després va cercar la professió que li permetés seguir escrivint. L’autora assegura que se sent més còmode amb la literatura de ficció que amb l’escriptura d’articles.  I és que Marsal s’inventa contes des que era molt petita. Com a bona germana gran, “quan s’acabaven els contes clàssics calia seguir inventant” diu.

El llibre “Quin cacau” està tenint molt bona acollida entre el públic infantil i familiar i és per aquest col·lectiu que l’Anna Marsal vol continuar treballant. De moment, assegura tant Marsal com la il·lustradora Elisabet Serra, es troben molt bé escrivint i dibuixant per als més petits. Són, com diuen, “la joia de la corona”.

Podeu trobar el llibre a les llibreries Llegim?, Rabell i la llibreria del Passeig a Igualada. Properament, ha explicat Marsal, també el podreu trobar a Abacus.

PODCAST ENTREVISTA

Anna Marsal va ser entrevistada en el programa magazine ‘La carmanyola’ de Ràdio Nova de Vilanova del Camí, amb motiu de la presentació d’aquesta novetat editorial, i que teniu la possibilitat d’escoltar en aquest mateix article:

Font/enllaç: Vilanova Informació / Ràdio Nova

Article/post 1529 – Vols llegir? – volsllegir.cat