VLLG? / COMUNICACIÓ

Aquesta setmana el ‘Vols llegir?’ es permet un respir de l’actualitat literària de les habituals seccions del programa, per tal donar temps a la conversa, a l’entrevista.

Ho anomenem ‘Concentrat d’entrevistes’. Recuperem diverses entrevistes emeses en el programa en setmanes anteriors, i d’aquesta manera donem l’oportunitat d’escoltar de nou, o per primer cop, entrevistes amb escriptors que ens han presentat les seves noves propostes de lectura.

La primera emissió tindrà lloc a Ràdio Nova de Vilanova del Camí, aquest dilluns dia 21 de novembre, a partir de les 20h., i la segona difusió a Ràdio Igualada, el dijous dia 24, entre les nou i deu de la nit. 

En aquest primer ‘Concentrat d’entrevistes’ d’aquesta temporada 12, a Ràdio Nova i Ràdio Igualada, tindrem a Ramon Gener, Núria Pradas i Ramon Pardina.

El divulgador musical, baríton, pianista, humanista i escriptor Ramon Gener, conegut per les seves aportacions televisives en programes de culte com ‘Òpera en texans’ o ‘This is òpera’, expressa els seus sentiments a través de la vida, la mort, la passió per la música amb ‘L’amor et farà immortal’, publicat per l’editorial Ara LLibres, que l’any 2014 també va editar el seu primer llibre, ‘Si Beethoven pogués escoltar-me’, que ja va per la vuitena edició. A més, Ramon Gener, ha estat fa pocs dies a Igualada per presentar davant dels lectors anoiencs aquest el seu segon llibre.

D’altra banda, escoltarem també a Núria Pradas. L’esplendor dels anys vint es l’escenari per la novel.la de ficció ‘Somnis a mida’ (Columna, 2016), obra original de l’escriptora Núria Pradas, que retrata a través de la botiga de moda Santa Eulalia dues dècades de Barcelona, en què la burgesia va passar vestir a mida a viure la cruesa de la Guerra Civil i la postguerra, que van repartir misèries a l’engròs, i sobretot entre la classe treballadora.

I finalment, per tancar aquest primer ‘Concentrat d’entrevistes’ d’aquesta temporada 12, Ramon Pardina.

Tot autor que publica un llibre segur que és transforma en la persona més feliç del món, i de ben segur que Ramon Pardina, a hores d’ara, té ple convenciment que està feliç. Ho demostra amb la seva nova creació literària, quart llibre de la seva trajectòria, ‘El club dels homes amb bigoti’, (El petit editor, 2016) és un recull de contes que com bé defineix el seu autor, son mordaços, atrevits i dislocadament energètics.

REDIFUSIÓ DIUMENGE

Aquest especial ‘Concentrat d’entrevistes’, el primer de la temporada 12, també es podrà escoltar a la fm convencional, el diumenge dia 27 de novembre. A Ràdio Igualada, a partir de les nou del matí i Ràdio Nova de Vilanova del Camí, a partir de la una del migdia.

DISPONIBLE PODCAST

En aquest mateix article es pot escoltar o descarregar el podcast d’aquest especial ‘Concentrat d’entrevistes’, en la seva primera edició per aquesta temporada 12: