VLLG? / ELS LECTORS QUE SI ESTIMEN ELS LLIBRES -420-

‘EL LABERINT DELS ESPERITS’ de Carlos Ruiz Zafón

L’escriptor Carlos Ruiz Zafón (Barcelona, 1964) ha publicat aquest passat 17 de novembre  la seva nova novel·la, ‘El laberint dels esperits’, un volum que tanca la saga d’El Cementiri dels Llibres Oblidats, que es va iniciar el 2001 amb ‘L’Ombra del Vent’, va continuar el 2008 amb ‘El Joc de l’Àngel’ i el 2011 amb ‘El Presoner del Cel’. La novel·la es publica simultàniament en català per Columna i en castellà per l’editorial Planeta. En paral·lel, i segons ha confirmat l’editorial a través d’un comunicat, també es rellançaran les tres primeres entregues de la saga amb un nou disseny de coberta.

Les quatre obres estan interconnectades i ambientades en la Barcelona misteriosa i gòtica de diverses èpoques. Gràcies a elles, el seu autor s’ha convertit en l’escriptor espanyol més llegit a tot el món després de Cervantes.

L’ARGUMENT

A la Barcelona de finals dels anys cinquanta, Daniel Sempere ja no és aquell nen que va descobrir un llibre que li canviaria la vida als passadissos del Cementiri dels Llibres Oblidats. El misteri de la mort de la seva mare, Isabella, li ha obert un abisme a l’ànima del qual la seva esposa Bea i el seu fidel amic Fermín intenten salvar-lo.

Just quan Daniel creu que és a un pas de resoldre l’enigma, una conjura molt més profunda i obscura del que mai no s’hauria pogut imaginar desplega la seva xarxa des de les entranyes del Règim. És aleshores quan apareix Alícia Gris, una ànima nascuda de les ombres de la guerra, que els conduirà al cor de les tenebres i desvelarà la veritat sobre la història secreta de la família… encara que a un terrible preu.

El Laberint dels Esperits és un relat electritzant de passions, intrigues i aventures. A través d’aquestes pàgines arribarem al final de la saga iniciada amb L’Ombra del Vent, que assoleix aquí tota la intensitat i fondària, alhora que dibuixa un gran homenatge al món dels llibres, l’art de narrar històries i el vincle màgic entre la literatura i la vida.

L’AUTOR

Carlos Ruiz Zafón és un dels autors més reconeguts de la literatura internacional dels nostres dies i l’escriptor espanyol més llegit a tot el món després de Cervantes. Les seves obres han estat traduïdes a més de cinquanta idiomes. El 1993 es dóna a conèixer amb El Príncep de la Boira, que forma, amb El Palau de la Mitjanit i Les Llums de Setembre, la Trilogia de la Boira. El 1998 arriba Marina. El 2001 publica L’Ombra del Vent, la primera novel·la de la saga d’El Cementiri dels Llibres Oblidats, que inclou El Joc de l’Àngel, El Presoner del Cel i El Laberint dels Esperits, un univers literari que s’ha convertit en un dels grans fenòmens de les lletres contemporànies als cinc continents.

Font/enllaç: Editorials Columna i Planeta / web oficial: Carlos Ruiz Zafón

Article/post 1533 – Vols llegir? – volsllegir.cat