VLLG? / ELS LECTORS QUE SI ESTIMEN ELS LLIBRES -421-

‘ELS SECRETS QUE MAI NO T’HAN EXPLICAT’ d’Albert Espinosa

L’escriptor barceloní Albert Espinosa torna de nou a l’actualitat literària amb el llançament d”Els secrets que mai no t’han explicat’ (Grijalbo/Rosa dels Vents), que surt a la venda simultàniament a Espanya, Itàlia, Alemanya, Xile, Argentina i Uruguai.

Espinosa ha bolcat amb un llenguatge únic i en un format molt visual, la seva forma d’entendre la vida i la felicitat.La novel·la ofereix reflexions, consells i històries que emocionen, qüestionen, impacten i inviten el lector a pensar, a sentir i a completar el llibre amb les seves pròpies experiències.

Espinosa torna amb aquesta novel·la després de l’èxit d”El món groc’ a Europa: a Alemanya ha venut més de 250.000 exemplars i a Itàlia més de 210.000, i ha venut a Espanya i Amèrica Llatina més d’un milió d’exemplars. Els drets de traducció han estat adquirits per 20 països, entre els quals hi ha Estats Units, Gran Bretanya, Itàlia, França, Holanda, Alemanya, Finlàndia, Noruega, Japó, Taiwan, Eslovàquia, Corea, Grècia, Portugal, Turquia, Bulgària, Hongria i Brasil.

L’ARGUMENT

Quan naixem ningú no ens proporciona un manual per aprendre a viure, ni instruccions per ser feliç. I, tanmateix, trobar la felicitat no és pas tan difícil. En realitat, hi ha uns quants secrets per viure en aquest món que potser ningú no s#ha pres mai la molèstia d#explicar-te. Per això, Albert Espinosa ha volgut compartir amb tu en aquest llibre els seus secrets, aquells que ha anat descobrint al llarg de la vida i fan que se senti viu, els que li han fet servei i tot el que ha après en el transcurs del seu extraordinari recorregut.

Els secrets que mai no t’han explicat no és un llibre normal, escrit per ser llegit sense més ni més; està pensat perquè cada persona l’inspiri i se’l faci seu.

L’AUTOR

Albert Espinosa i Puig (Barcelona, 5 de novembre de 1973), enginyer industrial de formació, és guionista de teatre, cinema i televisió, actor de teatre i director de teatre i cinema català.

És autor del llibre El món groc i de la novel·la Tot el que podríem haver estat tu i jo si no fóssim tu i jo. Va escriure, dirigir i protagonitzar el film No em demanis que et faci un petó perquè te’l faré. També fou el guionista d’altres pel·lícules com Planta 4a, La teva vida en 65 i Deu ser que ningú és perfecte.

En la seva vessant com a actor, va rebre el premi a actor revelació pel seu paper en la sèrie Abuela de verano. També és director, autor i actor teatral en la seva companyia de teatre, anomenada Pelones, així com columnista d’El Periódico de Catalunya i col·laborador de diversos programes de ràdio.

El gener de 2011 s’inicià l’emissió a TV3 de la sèrie de televisió Polseres vermelles, amb guió d’Albert Espinosa, i que ha estat un dels grans èxits internacionals, tant per l’autor com per a la televisió catalana, especialment per l’adaptació nord-americana produïda per Steven Spielberg.

Font/enllaç: Grijalbo / Rosa dels Vents / web oficial: Albert Espinosa

Article/post 1534 – Vols llegir? – volsllegir.cat