VLLG? / ELS LECTORS QUE SI ESTIMEN ELS LLIBRES -424-

‘EL LLIBRE DE LA MARATÓ’ (ARA LLIBRES, 2016)

Un any més, El llibre de La Marató se suma al gran projecte solidari que és La Marató de TV3 –impulsat per la Fundació La Marató i TV3(Ara Llibres, 2016) amb un recull de relats i il·lustracions de destacats escriptors i artistes del nostre país, que, de manera desinteressada, han cedit les seves obres per a la causa. Enguany, coincidint amb els 25 anys de La Marató,  l’esdeveniment es celebra amb un volum amb il·lustracions a tot color i els records dels presentadors de les diferents edicions de La Marató de TV3. 

La compra d’aquest llibre ajuda a recaptar fons per investigar per tractar els ictus i les lesions medul·lars i cerebrals traumàtiques. Serà, a més, el segon any consecutiu que es podrà accedir al llibre de La Marató en format d’audiollibre gràcies a la col·laboració desinteressada de l’actor i doblador David Espunya. Aquesta opció beneficia tant les persones més grans amb dificultats per llegir com les persones cegues, ja que els permetrà gaudir del llibre en format MP3.

Com cada any, es podrà trobar en suport paper, digital i audiollibre a la Botiga de TV3 i als punts de venda habituals, al preu de 10 euros.

Canaris xerraires i esportistes d’elit tossuts, aquarel·les fantasioses, monjos de clausura melòmans, delicats traços a llapis i nens de vitalitat imparable… Relats i dibuixos amb sorpreses, pinzellades d’humor i gotes de tendresa que et faran gaudir d’una lectura inoblidable de la mà d’autors de tant renom com Jordi Basté, Pilarín Bayés, Ignasi Blanch, Jordi Calvís, Toni Cruanyes, Abert Espinosa, Isidre Esteve, Gemma Lienas, Oriol Malet, Joan Mateu, Elisa Munsó, Maria-Antònia Oliver, Marc Pallarès, Sergi Pérez, Ignasi Riera, Joana Santamans, Màrius Serra i Blanca de la Torre.

Font/enllaç: Ara Llibres / Fundació La Marató de TV3

Article/post 1540 – Vols llegir? – volsllegir.cat