VLLG? / ACTUALITAT / FESTIVAL / NOVEL.LA NEGRA

El Tiana Negra està d’aniversari. Els propers 20 i 21 de gener de 2017 el festival celebra la seva cinquena edició, convertit en un referent dins l’àmbit de la literatura negra catalana.

Pioner a l’hora de dedicar-se exclusivament a la literatura negra en català, en aquests cinc anys el Tiana Negra ha crescut en nombre d’activitats, autors i públic, i ha contribuït de primera mà a l’auge del gènere en els últims temps a Catalunya.

Per celebrar-ho els organitzadors han programat prop d’una trentena d’activitats de gran qualitat, que arrencaran amb un homenatge a Andreu Martín, el qual inaugurarà el festival 2017. Entre la resta d’activitats destaquen la taula d’escriptores i periodistes, amb Fàtima Llambrich, Esperança Camps i Núria Cadenes; l’especial dedicat a la sèrie de televisió Nit i dia, amb l’entrevista a l’actor Marc Martínez, i la cloenda internacional, amb Flavio Soriga.

L’èxit del festival durant aquests cinc anys fa que els organitzadors es plantegin fins i tot augmentar els dies del certamen en properes edicions. En quatre anys han passat prop de 5.000 persones pel certamen i s’han celebrat pro de 100 activitats, amb més de 100 dels escriptors més importants de la literatura negra catalana. 

Podeu consultar el programa d’activitats d’aquest 5è Festival de la Novel.la Negra catalana, el Tiana Negra, clicant aquí mateix.

Font/enllaç: Tiana Negra, Festival de la Novel.la Negra Catalana

Article/post 1547 – Vols llegir? – volsllegir.cat