VLLG? / COMUNICACIÓ

Torna el ‘Vols llegir?’ a la ràdio després del període de vacances que coincideixen amb les festes nadalenques. Dilluns dia 9 de gener a les 20h s’emetrà a Ràdio Nova de Vilanova del Camí l’edició 12 de la temporada 12 del programa d’actualitat literària. I també ho farà a Ràdio Igualada, el dijous dia 12 a partir de les 21 hores.

En aquest retorn, el ‘Vols llegir?’ ofereix dues interessants entrevistes a dos autors. Per un costat, el vilanoví i anoienc Carlos Vico, expert en supervivència extrema, autor del llibre ‘Superviviente’ (Now Books, 2016) on fa un relat exhaustiu de la seva experiència personal amb l’aventura extrema que l’ha convertit en un expert en la matèria.

I per l’altra, entrevista a l’escriptor Salvador Balcells, autor que treballa amb diversos gèneres com la novel.la negra, divulgació i narrativa. Balcells ha publicat a través del segell editorial Meteora el cinquè volum protagonitzat pel seu personatge, el sots-inspector del Mossos d’Esquadra a Tarragona, Emili Espinosa. El nou llibre és titula ‘Procés enverinat’, que barreja en el seu argument política-ficció amb un trepidant thriller que és recolza en el procés independentista.

El programa també presenta algunes de les novetats editorials per aquests primers mesos de l’any 2017, protagonitzats entre d’altres autors per Xavier Bosch, Jaume Cabré, Sílvia Soler i Paula Hawkins. També es fa referència a la celebració de la nova edició del festival de la novel.la negra catalana, el Tiana Negra, que farà la seva 5ena edició els dies 21 i 22 de gener.

El ‘Vols llegir?’ també es podrà escoltar el cap de setmana, en concret el diumenge dia 15, en redifusió. A les 9 del matí a Ràdio Igualada, i a les 13h a Ràdio Nova de Vilanova del Camí.

PODCAST

Podeu escoltar aquest programa en aquest mateix article amb el podcast d’aquesta edició 12 de la temporada 12: