VLLG? / ACTUALITAT / BIBLIOTEQUES

“Benvinguts a la Sibèria” és el títol de la nova exposició que trobem a la biblioteca vilanovina aquest mes de gener del 2017. A la sala d’adults podrem trobar llibres relacions amb el fred i la Sibèria com per exemple Siete años en el Tíbet, guies per viatjar a Alaska o Finlàndia, novel·les negres com La princesa de gel o Les filles del fred, o novel·les juvenils com ara S’acosta un front fred que deixarà neu a cotes baixes, de l’escriptora Dolors Garcia.

CLUB DE LECTURA

D’altra banda, des de la biblioteca vilanovina també ens recorden que el proper 27 de gener hi haurà un nou Club de lectura on es comentarà el llibre de M. Àngels Anglada El violí d’Auschwitz. Encara queden llibres per agafar en préstec. Només cal que passeu pel taulell de la biblioteca. La doble sessió del club serà moderada i coordinada per Montserrat Farrés.

Font/enllaç: Biblioteca Vilanova del Camí / vilanovainformacio.cat

Article/post 1560 – Vols llegir? – volsllegir.cat