VLLG? / ELS LECTORS QUE SI ESTIMEN ELS LLIBRES -428-

‘TROPA SAPIENS’ d’Albert Riba (Empresa Activa, 2017)

L’expert en temes d’emprenedoria per a empreses, l’igualadí Albert Riba, publica ‘Tropa Sapiens’ (Empresa Activa, 2017), amb la que tanca la trilogia encapçalada pels llibres ‘Mamut o sapiens’ i ‘La parálisis que activa’. 

PRESENTACIÓ A IGUALADA

Divendres dia 20 de gener, a partir de les 19 hores (set de la tarda), a la Biblioteca Central d’Igualada, tindrà lloc la presentació del llibre ‘Tropa Sapiens’, publicat per Empresa Activa, i que tanca la trilogia de llibres dedicats a la emprenedoria empresarial de l’expert en aquesta matèria, l’igualadí Albert Riba. L’acte, organitzat per Empresa Activa i la Llibreria Aqualata d’Igualada,  comptarà amb la presència de l’autor que estarà acompanyat de Sor Lucia Caram.

EL LLIBRE

‘Tropa Sapiens’, és el darrer llibre de la trilogia empresarial d’Albert Riba, després de l’èxit dels dos anteriors volums, ‘Mamut o sapiens’ i ‘La parálisis que activa’. En aquest cas, aquest tercer llibre presenta un recull d’idees i eines per mantenir els equips motivats i en constant evolució.

‘Tropa sapiens’ inclou casos pràctics amb aprenentatges, amb el propòsit de facilitar les eines senzilles i amb diversitat d’exemples pràctics que poden servir al lector com a guia per quan els vulgui posar en pràctica.

PERÒ, QUINA NOVETAT APORTA UNA TROPA SAPIENS?

El seu concepte és mantenir intactes tots els valors de l’equip. Es a dir, tenir un objectiu i compartir cultura. A més a més, entre d’altres coses, potencia el creixement personal com una eina de transformació, on el seu lideratge està molt definit o marcat, però que convida als seus líders i tots els membres de l’equip a compartir una ètica i una cultura.

D’aquesta manera, la tropa sapiens forma un gran equip de treball incorporant els seus valors als diferents formats i situacions que demanda el mercat.

EL SEU AUTOR

Albert Riba és cofundador de inPreneur i soci de Kinetical i Innova B2B. Des de fa més de 15 està acompanyant a emprenedors i empreses a incorporar la innovació i l’emprenedoria dins la cultura de les organitzacions. actualment col·labora en Expansió i Cadena Ser, havent col·laborat a RNE, RAC1 i Catalunya Ràdio.

Ha estat codirector del Postgrau d’Emprenedors de la UPC, director de l’Institut de Formació de JCI Catalunya i professor convidat en diverses universitats. És membre del Cercle d’Economia de Barcelona i Senador de la Junior Chamber International.

Font/enllaç: Empresa Activa / Llibreria Aqualata / Biblioteca Central Igualada

Article/post 1561 – Vols llegir? – volsllegir.cat