VLLG? / ACTUALITAT / AVANÇAMENT LITERARI

Debut literari amb el gènere de la novel.la negra del conegut periodista radiofònic Jordi Basté, responsable del programa matinal ‘El món a RAC1’. Serà a principis del mes de març quan serà publicada la novel.la ‘Un home cau’ (Rosa del vents), que ha estat escrita conjuntament amb la col.laboració del dramaturg Marc Artigau, això permet que el relat evolucioni des de dos punts de vista diferents: un d’escrit pel periodista i l’altre pel dramaturg. Aquesta novetat editorial estarà disponible tant en el format paper (288 pàgines) com també en digital (ebook). 

‘Un home cau’ (Rosa dels vents) està ambientada a la ciutat de Barcelona i arrenca en una nit de primavera, mentre el detectiu privat Albert Martínez sopa a tocar de la Barceloneta amb un antic amic de la universitat, és testimoni d’una escena inquietant: comença a fosquejar quan veu que dos homes s’aprop­en a l’espigó, a la zona més perillosa. Parlen, gesticulen; al cap d’una es­tona només en torna un.

Albert Martínez haurà d’investigar el cas d’un home desaparegut al Port Olímpic però les investigacions el portaran a descobrir els secrets més foscos d’una família adinerada i influent.

Font/enllaç: Rosa dels vents (editorial)

Article/post 1568 – Vols llegir? – volsllegir.cat