VLLG? / COMUNICACIÓ

Aquest dilluns dia 13 de febrer (Dia Internacional de la Ràdio), a partir de les 20h. i a través de la sintonia de Ràdio Nova de Vilanova del Camí, s’emetrà l’edició 15 de la temporada 12 del programa d’actualitat literària, el ‘Vols llegir?’. Aquest programa també s’emetrà el dijous dia 16 de febrer a Ràdio Igualada, a partir de les 21h. I el diumenge dia 19 de febrer, en redifusió, a les 9 del matí a Ràdio Igualada i a les 13h. a Ràdio Nova.

Recordeu que podeu sintonitzar Ràdio Nova per la fm, en el 107.7 (residents Anoia) i escoltar el programa a través de la seva pàgina web radionova.cat. A través de Ràdio Igualada, en el 103.2, també a la web radioigualada.cat i amb l’aplicació per a mòbils i tauletes ‘Igualapp’ (Android i Apple).

CONTINGUTS DEL PROGRAMA D’AQUESTA SETMANA

  • ELS MÉS VENUTS: Repàs al rànquing dels llibres més venuts, segon les dades publicades al suplement ‘Cultura/s’ de La Vanguardia, edició dissabte 4 de febrer.
  • ENTREVISTA: MARC MORENO, escriptor, periodista i editor (Llibres del Delicte), guanyador del Premi Crims de Tinta, concedit dins del festival BCNegra 2017, per la publicació del seu llibre ‘Temps de rates’ (RBA, 2017), llibre situat entre el 10 més venuts a les principals llibreries a Catalunya en les darreres setmanes.
  • ACTUALITAT: PILAR RAHOLA, guanya el Premi Ramon Llull 2017 amb la novel.la ‘Rosa de Cendra’, i PRESENTACIÓ LITERÀRIA: Vicenç Villatoro presenta el divendres 17/02 a Igualada el llibre ‘El retorn del Bassat’ (La Magrana, 2016)
  • ISABEL CASAS RECOMANA:  Des del punt de venda de la llibreria ‘Llegim?’, al passatge Capità Galí 4 d’Igualada, la nostra col.laboradora i llibretera, ens fa la seva recomanació de lectura.  En aquesta edició ens recomana molt especialment la lectura del llibre ‘Argelagues’ (Proa, 2016), el debut literari de la periodista televisiva Gemma Ruiz.
  • NOVETATS LLIBRES: NOVETATS ‘NEGRES’ amb Anna Maria Villagonga, Margarida Aritzeta i Sebastià Bennasar, i l’editorial COSSETÀNIA presenta dues nous volums de la col.lecció ‘De 100 en 100’: ‘100 Idees per ser un bon comunicador’ d’Alfred Picó i ‘100 històries al voltant del Beatle’ de Jordi Sierra i Fabra

(aviat disponible en aquest article el podcast d’aquesta edició 15 de la temporada 12 del ‘Vols llegir?’)