VLLG? / ELS LECTORS QUE SI ESTIMEN ELS LLIBRES -433-

‘ELS VELLS AMICS’ DE SÍLVIA SOLER

Febrer de 2017, surt a la venda el més esperat nou llibre de l’escriptora i periodista Sílvia Soler. A ‘Els vells amics (Columna/Destino, 2017) , títol per aquesta novetat editorial, l’autora  s’endinsa en l’apassionant aventura que suposa la recerca del sentit de la vida i ens mostra per què l’amistat és un valor que cal preservar per sempre. Una novel·la protagonitzada per  cinc joves creatius i inquiets, estudiants de Belles arts que es coneixen en un viatge a París. Serà un viatge de només quatre dies però que els marcarà i durarà per sempre.

L’ARGUMENT

Cinc estudiants de Belles Arts viatgen a París per visitar la gran exposició que es va fer sobre Gauguin al Grand Palais a finals dels anys vuitanta. Aquell viatge, de només quatre dies, els durarà tota la vida. En Marc, la Lídia, en Mateu, l’Ada i en Santi teixiran, a partir d’aleshores, una amistat que sembla indestructible i que els mantindrà ancorats als vells temps, als anys dels grans anhels.

Els protagonistes, però, entendran aviat que tan difícil és mantenir-se fidel a la vocació artística com renunciar-hi. I la vida, que cada vegada es torna més exigent, acabarà posant-los a prova.

UN TAST DEL LLIBRE

Clicant en aquest espai es pot accedir a poder fer un tast de lectura del primer capítol d’aquesta nova novel.la de Sílvia Soler, ‘Els vells amics’.

L’AUTORA

Sílvia Soler i Guasch (Figueres, 1961) és periodista. Ha escrit la col·lecció de contes Arriben els ocells de nit (1985) i les novel·les El centre exacte de la nit (1992), El son dels volcans (Columna, 1998), L’arbre de Judes (Columna, 2001), 39+1, L’edat en què una dona sap que l’home de la seva vida és ella mateixa (Columna, 2005) i 39+1+1, enamorar-se és fàcil si saps com (Columna, 2007). Sílvia és coautora de l’obra Ramblejar (1992), un viatge a través de la història de les rambles de Barcelona. Amb la seva novel·la Mira’m als ulls va guanyar el premi Fiter i Rossell el 2003. Amb Petons de diumenge (Columna, 2008) va guanyar el premio Prudenci Bertrana 2008. La seva novel·la més recent, Una família fora de sèrie (Columna, 2010; labutxaca, 2012). L’autora col·labora habitualment en diversos mitjans de comunicació catalans.

Font/enllaç: Columna/Destino

Article/post 1583 – Vols llegir? – volsllegir.cat