VLLG? / AVANÇAMENT EDITORIAL

Si fins ara hem tingut uns excel.lents manuals (literaris i gràfics) per saber tot el que cal sobre el món dels tions amb els dos volums publicats fins el moment per Cossetània Edicions, ara els més menuts es podran convertir en uns experts ‘pirates’ amb el nou manual que estan a punt de publicar els autors anoiencs, Ton Lloret i Martí Garrancho. 

A través de les xarxes socials, els seus autors ja estan fent boca per la propera publicació dins de la col.lecció ‘Els meus manuals’ d’un tercer lliurament. Aquesta vegada tracten el món dels pirates des de la perspectiva infantil, amb una visió molt divertida, còmica i visual. A partir del mes de Març: ‘Com ser un pirata’ arribarà a les llibreries del nostre país, un cop més per gentilesa de Cossetània Edicions.

Font/enllaç: Martí Garrancho i Ton Lloret (xarxes) / Cossetània Edicions

Article/post 1584 – Vols llegir? – volsllegir.cat