VLLG? / ELS LECTORS QUE SI ESTIMEN ELS LLIBRES -435-

L’editorial Cossetània presenta dues nous volums de la col.lecció ‘De 100 en 100’: ‘100 Idees per ser un bon comunicador’ d’Alfred Picó i ‘100 històries al voltant del Beatle’ de Jordi Sierra i Fabra.

‘100 IDEES PER SER UN GRAN COMUNICADOR’ d’Alfred Picó

El periodista i professor Alfred Picó, després d’anys d’investigació i experiència en el món comunicatiu, explica per primera vegada 100 idees per millorar la nostra comunicació (personal i professional).

Com s’escriu un correu electrònic eficaç? Per què el WhatsApp provoca tants malentesos? Com han de comunicar les empreses? I les institucions? Com es redacta un text a Facebook i Twitter? Com es transforma una notícia negativa en positiva? Podem millorar la nostra comunicació sentimental? Sabries presentar-te en 60 segons? Quines tècniques periodístiques podem aplicar a la nostra vida quotidiana?

El llibre és un treball rigorós, innovador, sense precedents i de rabiosa actualitat. Perquè les persones i les empreses hem de comunicar. Sense comunicació som tan invisibles com vulnerables. Però hem de comunicar amb eficàcia i encert. Aquest llibre només té un objectiu: ajudar-te.

EL SEU AUTOR

Alfred Picó Sentelles, llicenciat en Ciències de la Informació (UAB), és periodista i professor de comunicació i està especialitzat en periodisme cultural. Ha treballat en els principals mitjans de comunicació de Catalunya (premsa escrita, ràdio i televisió). Ha presentat més de 100 actes culturals del Club del Lector d’El Periódico-Club TR3SC.

Des de fa anys imparteix amb gran èxit cursos de comunicació creats per ell mateix. Els més coneguts són: Mètode Picó per parlar en públic, Tècniques de comunicació escrita, Com aconseguir l’atenció dels mitjans i l’opinió pública i Comunicació a través de webs i xarxes socials. És el creador del concepte Comunicació Positiva per a Organitzacions i autor dels treballs institucionals Política comunicativa i relació amb els mitjans i Fem-nos més visibles per fernos més necessaris.

Ha escrit les novel·les Blai Grana, Sí, sí, sí. Hem guanyat a París, Casats contra solters i Nit de foc. També ha publicat assajos sobre el món de la comunicació, com ara El Mètode Picó per parlar en públic (tècniques i secrets per millorar la comunicació) i Tot el que necessites és amor.

‘100 HISTÒRIES AL VOLTANT DELS BEATLES’ de Jordi Sierra i Fabra

S’ha escrit molt sobre els Beatles. Milers de llibres esmicolant la seva vida i la seva obra. Però sempre és bon moment per a un més, sobretot si ens serveix per acostar- nos al seu costat més humà o insòlit, curiós i no sempre conegut, i molt especialment si l’escriu un dels majors experts mundials sobre ells, autor, entre d’altres, de la novel·la El jove Lennon o els clàssics Diccionario de los Beatles i Diario de los Beatles, a més de diverses biografies.

Aquest és, doncs, un viatge amb cent parades, cent moments, cent històries que ens faran seguir estimant el grup que va canviar la història.

EL SEU AUTOR

Jordi Sierra i Fabra va néixer a Barcelona el 1947. Fill únic, de família humil, es va trobar amb poques possibilitats d’aconseguir el seu somni de ser escriptor, entre altres coses per l’oposició paterna. La seva vinculació amb la música rock (ha estat director i en molts casos fundador d’algunes de les principals revistes espanyoles entre les dècades dels anys seixanta i setanta) li va servir per fer-se popular sense perdre mai de vista el seu autèntic anhel d’esdevenir escriptor.

El seu primer llibre el va editar el 1972. Avui, ha publicat més de quatre-centes obres, moltes de les quals bestsellers, i ha guanyat quasi 40 premis literaris a més de rebre un centenar d’esments honorífics i figurar en múltiples llistes d’honor.

Les seves xifres de vendes superen ja els 12 milions d’exemplars. Viatger incansable, romàntic, sentimental i apassionat, es reconeix un utòpic possibilista i un enamorat de la paraula escrita i de la llibertat que comporta.

Font/enllaç: Cossetània Edicions

Article/post: 1586 – Vols llegir? – vols llegir.cat