VLLG? / PRESENTACIÓ LITERÀRIA

La Sala d’Actes de la Biblioteca d’Igualada ha acollit dijous 23 de febrer,  la presentació del llibre ‘Herbes d’Igualada I’ escrit per Helena Parera i amb fotografies de Xavier Barberà ambdós de la secció de Ciències Naturals i Mediambientals del Centre d’Estudis Comarcals d’Igualada (CECI). La presentació de l’acte ha anat a càrrec del regidor de Qualitat Urbana de l’Ajuntament d’Igualada, Jordi Pont, i de la presidenta del CECI, Rosa Maria Parés.

‘Herbes d’Igualada I’, es tracta del tercer volum del projecte ‘Catalogació de la vegetació d’Igualada’ del que s’han editat els volums ‘Arbres d’Igualada’ i ‘Arbusts d’Igualada’, una col·lecció de llibres que permet fer un recorregut per la vegetació dels carrers, places i parcs, incloent tot el terme municipal de la ciutat, amenitzat amb texts explicatius i fotografies inèdites de totes les espècies.

Font/enllaç: Biblioteca Central d’Igualada

Article/post 1589 – Vols llegir? – volsllegir.cat