VLLG? / ACTUALITAT / BIBLIOTEQUES

El chick-lit és un gènere literari escrit per dones i adreçat, principalment, a dones amb protagonistes femenines modernes, treballadores i independents. Aquestes novel·les romàntiques i desenfadades es van fer populars a finals dels anys 90 amb obres com «El diari de Bridget Jones», d’Helen Fielding. A casa nostra una de les autores més conegudes d’aquest gènere és Elisabet Benavent, autora de sagues com la de «En los zapatos de Valeria».

Precisament aquest serà el títol que servirà per inaugurar el nou Club de lectura chick-lit, el dilluns 24 d’abril. Les trobades es faran cada dos mesos a la Biblioteca i totes en dilluns, de 2/4 de 4 a 2/4 de 5 de la tarda. Es comentarà el llibre en grup, tot prenent un cafè. El moderador d’aquest nou club, que s’afegeix als que ja funcionen a la Biblioteca, serà Lluís Ardèvol.

La dinàmica del club és la mateixa de tots els altre clubs de la Biblioteca: cal inscriure’s primer a qualsevol taulell i la Biblioteca deixarà en préstec  el llibre a tots els participants. El preu d’inscripció anual és de 6 euros.

El calendari del Club de lectura chick-lit preveu les següents trobades:

 

  • 24 d’abril: «En los zapatos de Valeria», d’Elisabet Benavent
  • 19 de Juny : «Diari de Bridget Jones», d’Helen Fielding
  • 9 d’octubre: «El Club de les pel·lícules de la Meryl Streep», de Mia March
  • 4 de desembre: «La Botiga vintage Astor Place», d’ Stephanie Lehmann

Font/enllaç: Biblioteca Central d’Igualada

Article/post 1590 – Vols llegir? – volsllegir.cat