VLLG? / COMUNICACIÓ

Setmana del 27 de febrer al cinc de març, traspàs de mes en el decurs d’aquests set dies, i nova edició radiofònica del ‘Vols llegir?’ a Ràdio Nova de Vilanova del Camí i Ràdio Igualada. 

A l’emissora vilanovina, el programa d’actualitat literària s’emet dilluns dia 27 de febrer, de 20 a 21 hores., i en redifusió el diumenge dia 5 de març, entre la una i les dues del migdia. Podeu sintonitzar-la a través de la fm, en el 107.7. També a través de la seva pàgina web, radionova.cat i amb la seva aplicació mòbil que us podeu descarregar des de la mateixa web.

Pel que fa a Ràdio Igualada, el ‘Vols llegir?’ el podeu escoltar el dijous dia 2 de març entre les nou i deu de la nit, i en redifusió el diumenge dia 5 de març entre les nou  i deu del matí. L’emissora igualadina la podeu escoltar en el 103.2 de la fm, també via ‘streaming’ des de la seva web, radioigualada.cat, i amb l’aplicació per a dispositius mòbils, ‘igualapp’ (Android i Apple).

CONTINGUTS DE L’EDICIÓ 16  DE LA TEMPORADA 12

En aquesta nova edició del ‘Vols llegir?’, encapçala el repàs al rànquing  del llibres més venuts de les darreres setmanes, on destaca en primera posició, tant de la categoria de ficció i no ficció en català i castellà, els autors: Rafel Nadal, Genís Sinca, Fernando Aramburu i Josep Fontana.

L’actualitat recull tres punt d’informació: la propera publicació destinada als joves lectors, amb el nou manual per a ser un bon pirata, creat pels autors anoiencs Toni Lloret i Martí Garrancho, que publicarà Cossetània Edicions amb el títol ‘Com ser un bon pirata’. També fem referència a la presentació del primer volum del llibre ‘Herbes d’Igualada’, i finalment la presentació del nou club de lectura que organitza la biblioteca Central d’Igualada per aquest 2017, anomenant ‘Chick-lit’.

I finalment, la recomanació de lectura que setmanalment fa la nostra col.laboradora, la llibretera igualadina Isabel Casas (Llegim? Llibreria), que ens presenta el nou llibre del periodista i escriptor Rafel Nadal, ‘La senyora Stendhal’ (Columna, 2017).

PODCAST

Aquest programa està disponible per ser escoltat en aquest mateix article en el format podcast, ‘ràdio a la carta’