VLLG? / ELS LECTORS QUE SI ESTIMEN ELS LLIBRES -436-

‘BATUTS VERDS’ DE CARLA ZAPLANA (COSSETÀNIA, 2017)

Després dels dos volums que han representat un èxit de vendes amb ‘Sucs verds’ (2015), i ‘Superfoods’ (2016), de la diestista-nutricionista Carla Zaplana i publicats ambdós per l’editorial Cossetània, aquest mes de febrer del 2017 surt a la venda un tercer llibre que ens introdueix en el món dels ‘Batuts verds (smoothies)’, amb trenta delicioses receptes.

Un nou receptari d’alimentació saludable que va més enllà amb noves elaboracions de sucs verds, de llets vegetals i de receptes elaborades amb la polpa dels sucs. Carla Zaplana continua aprofundint en els aliments i les begudes que t’ajuden a netejar l’organisme i que nodreixen cada una de les teves cèl·lules: les fruites i els vegetals frescos.

Un total de més de cinquanta receptes que t’ompliran d’energia i que et faran sentir net, per dins i per fora. A més, el llibre inclou un pla detox de 3 dies.

CARLA ZAPLANA AL ‘VOLS LLEGIR?’, A LA RÀDIO

La dietista-nutricionista catalana i resident als Estat Units, va ser entrevistada l’octubre del 2015 en el programa d’actualitat literària ‘Vols llegir?’, que s’emet conjuntament per les emissores anoienques de Ràdio Nova de Vilanova del Camí i Ràdio Igualada, amb motiu de la publicació del primer volum d’aquesta col.lecció de llibres d’alimentació natural, en concret el primer lliurament ‘Sucs verds’, que va representar tot un èxit de vendes. En aquest article podeu recuperar i escoltar l’entrevista que es va realitzar via Skype entre Catalunya i els Estat Units.

UN TAST DE ‘BATUTS VERDS’

L’editorial Cossetània ens ofereix la possibilitat de fer un tast de les primeres pàgines d’aquesta novetat editorial, ‘Batuts verds’ de Carla Zaplana. Clicant en aquest espai i podeu accedir-hi directament. 

L’AUTORA, CARLA ZAPLANA

Carla Zaplana és dietista-nutricionista, mentora de salut i autora de best-sellers com Sucs verds i Superfoods.

Autèntica foodie de soca-rel, la Carla reparteix el seu temps entre l’escriptura i l’aprenentatge en alimentació saludable; a més a més, comparteix els seus coneixements i la seva filosofia de vida MENJA NET en les seves consultes i programes en línia amb pacients de tot el món. També destina un espai a l’elaboració i el tast de noves receptes, a classes de ioga, a meditar, i als viatges que fa a diferents països a la recerca de respostes i de noves experiències.

El seu desig insaciable per instruir-se, aprofundir i estudiar, així com la seva generositat a l’hora de divulgar i de compartir tot allò que descobreix, converteixen la Carla en una excepcional comunicadora de salut i nutrició. Actualment, la Carla viu a Boston, Massachusetts, EUA.

www.carlazaplana.com

Font/enllaç: Cossetània Edicions / web professional de Carla Zaplana

Articles relacionats al volsllegir.cat:

Article/post 1592 – Vols llegir? – volsllegir.cat