VLLG? / COMUNICACIÓ

Estrena d’una nova edició del programa d’actualitat literària, el ‘Vols llegir?’, que emeten conjuntament les emissores de Ràdio Nova de Vilanova del Camí i Ràdio Igualada. El primer programa d’aquest recent estrenat mes de març, edició 17 de la temporada 12.

A l’emissora vilanovina, el programa d’actualitat literària s’emet dilluns dia 6 de març, de 20 a 21 hores., i en redifusió el diumenge dia 12, entre la una i les dues del migdia. Podeu sintonitzar-la a través de la fm, en el 107.7. També a través de la seva pàgina web, radionova.cat i amb la seva aplicació mòbil que us podeu descarregar des de la mateixa web.

Pel que fa a Ràdio Igualada, el ‘Vols llegir?’ el podeu escoltar el dijous dia 9 de març entre les nou i deu de la nit, i en redifusió el diumenge dia 12 entre les nou  i deu del matí. L’emissora igualadina la podeu escoltar en el 103.2 de la fm, també via ‘streaming’ des de la seva web, radioigualada.cat, i amb l’aplicació per a dispositius mòbils, ‘igualapp’ (Android i Apple).

CONTINGUTS D’AQUESTA EDICIÓ DEL  ‘VOLS LLEGIR?’

  • Repàs a les properes presentacions literàries a Igualada amb els autors Gemma Ruiz, Lluís-Anton Baulenas, Lleonard del Rio, Lola Vendetta, el llibre de ‘El matí i la mare que el va parir’ (Ràdio Flaixbac) i Martin Piñol Vótric
  • Els més venuts: Números 1 del rànquing dels llibres més venuts dels darrers dies a les principals llibreries del país.
  • Reportatge: ‘Argelagues’ de Gemma Ruiz, la vida de tres dones de diverses generacions al llarg del segle XX. El llibre serà presentat el proper 14 de març a Igualada.
  • Isabel Casas, recomana: la llibretera igualadina (Llegim? LLibreria) i col.laboradora del programa ens recomana la lectura del llibre ‘Amics per sempre’ de Lluís-Anton Baulenas (Edicions Bromera, 2017), Premi Ciutat d’Alzira
  • Novetats editorials: ‘Els vells amics’ de Sílvia Soler, ‘La senyora Stendhal’ de Rafel Nadal, ‘Batuts verds’ de Carla Zaplana, ‘La dieta dels colors’ de la Dra. Montse Folch, ‘Parir amb humor’ de Carles Capdevila, ‘El cas dels Maristes’ de Guillem Sánchez

PODCAST, EDICIÓ 17 DEL ‘VOLS LLEGIR?’

En aquest mateix article hi ha la possibilitat d’escoltar aquesta edició 17 de la temporada 12 del programa d’actualitat literària, el ‘Vols llegir?’, que emet conjuntament Ràdio Nova de Vilanova del Camí i Ràdio Igualada