VLLG? / COMUNICACIÓ

La periodista de TV3 i debutant com a escriptora amb el llibre ‘Argelagues’, Gemma Ruiz, i el reconegut escriptor, dramaturg, traductor i crític literari, Lluís-Anton Baulenas que publica ‘Amics per sempre’, i  que ambdós aquesta setmana presenten les seves respectives novetats editorials a Igualada, el dimarts dia 14 Gemma Ruiz i el dijous dia 16 en Baulenas, son entrevistats en aquesta nova edició del ‘Vols llegir?’, el programa d’actualitat literària que emet conjuntament Ràdio Nova de Vilanova del Camí i Ràdio Igualada.

A l’emissora vilanovina, el programa d’actualitat literària s’emetrà excepcionalment aquest dilluns dia 13, a partir de les set de la tarda i un cop i finalitzat l’informatiu de l’hora en punt. El motiu d’aquest canvi d’horari és la retransmissió a les 20h., l’horari habitual del ‘Vols llegir?’, del Ple Municipal de l’Ajuntament de Vilanova del Camí. D’altra banda el programa s’emetrà en redifusió el diumenge dia 19, entre la una i les dues del migdia. Podeu sintonitzar Ràdio Nova a través de la fm, en el 107.7. També a través de la seva pàgina web, radionova.cat i amb la seva aplicació mòbil que us podeu descarregar des de la mateixa web.

Pel que fa a Ràdio Igualada, el ‘Vols llegir?’ el podeu escoltar el dijous dia 16 de març entre les nou i deu de la nit, i en redifusió el diumenge dia 19 entre les nou  i deu del matí. L’emissora igualadina la podeu escoltar en el 103.2 de la fm, també via ‘streaming’ des de la seva web, radioigualada.cat, i amb l’aplicació per a dispositius mòbils, ‘igualapp’ (Android i Apple).

PODCAST D’AQUEST PROGRAMA

Aquesta emissió del ‘Vols llegir?’, l’edició 18 de la temporada 12, setmana del 13 al 19 de març, a Ràdio Nova de Vilanova del Camí i Ràdio Igualada, es pot escoltar en aquest mateix article: