VLLG? /  COMUNICACIÓ

Estrena d’una nova edició del programa d’actualitat literària, el ‘Vols llegir?’, que coincideix amb l’estrena de la primavera per aquest 2017. Recordem que el programa s’emet conjuntament a través de les emissores de Ràdio Nova de Vilanova del Camí i Ràdio Igualada. 

A l’emissora vilanovina, el programa d’actualitat literària s’emet dilluns dia 20 de març, de 20 a 21 hores., i en redifusió el diumenge dia 26, entre la una i les dues del migdia. Podeu sintonitzar-la a través de la fm, en el 107.7. També a través de la seva pàgina web, radionova.cat i amb la seva aplicació mòbil que us podeu descarregar des de la mateixa web.

Pel que fa a Ràdio Igualada, el ‘Vols llegir?’ el podeu escoltar el dijous dia 23 de març entre les nou i deu de la nit, i en redifusió el diumenge dia 26 entre les nou  i deu del matí. L’emissora igualadina la podeu escoltar en el 103.2 de la fm, també via ‘streaming’ des de la seva web, radioigualada.cat, i amb l’aplicació per a dispositius mòbils, ‘igualapp’ (Android i Apple).

CONTINGUTS D’AQUESTA EDICIÓ DEL ‘VOLS LLEGIR?’

Aquest és la graella de continguts que s’inclouen en aquesta edició 19 de la temporada 12:

  • Agenda de presentacions durant la setmana del 20 al 26 de març a Igualada, amb els autors Matthew Tree, Raquel Riba Rossy amb el seu personatge ‘Lola Vendetta’ i el conte ‘Amic meu’
  • Actualitat: s’estrena als cinemes ‘Incerta glòria’, l’adaptació per a pantalla gran del clàssic de la literatura catalana, Joan Sales.
  • Els més venuts: repàs al rànquing dels llibres més venuts, els números 1 amb Pilar Rahola, Carla Zaplana, Javier Cercas i Pau Donés.
  • Isabel Casas, recomana: la llibretera igualadina i col.laboradora del programa ens recomana la lectura de l’escriptora debutant Teresa Muñoz amb el seu llibre titulat ‘Des del balcó’ (Amsterdam, 2017).
  • I recordatori de recomanacions de lectura amb els autors Gemma Ruiz i Lluís-Anton Baulenas.

PODCAST DISPONIBLE DEL  PROGRAMA

En aquest mateix article hi ha la possibilitat d’escoltar el podcast íntegre d’aquesta edició 19 de la temporada 12 del ‘Vols llegir?’, emès conjuntament per les emissores de Ràdio Nova de Vilanova del Camí i Ràdio Igualada: