VLLG? / ACTUALITAT

L’Associació nacional d’editors de revistes i digitals, L’APPEC, vol contribuir a normalitzar la presència del català en aquests establiments, unes 300 cafeteries arreu del país, que rebran les revistes que col.laboren amb el Consorci de Normalització Lingüística.

Aquesta iniciativa que compta amb el suport del Departament de Cultura de la Generalitat de Catalunya, distribuirà 9.000 revistes en català a 300 cafeteries de Catalunya en el marc del programa ‘T’agradarà llegir en català’ que aquest any arriba a les seva tercera edició. L’acció va començar el 2015 a les sales d’espera de consultoris mèdics privats amb un 97% de satisfacció i un 20% de taxa de conversió. Des de cada deu participants s’han subscrit posteriorment a revistes en català.

Al programa hi participen 50 capçaleres de diferents temàtiques i pretén fomentar la lectura en llengua catalana i promoure el consum de l’amplia oferta existent de revistes en català. Es tracta de normalitzar la presència de les publicacions del país en aquest tipus d’establiments i que propietaris i clients ho percebin com un valor afegit a la seva oferta.

L’elecció dels establiments que rebran aquestes revistes l’ha feta el Consorci de Normalització Lingüística d’entre la relació de cafeteries que col.laboren habitualment en els seus programes de foment de la llengua.

Font/enllaç: APPEC

Article/post 1604 – Vols llegir? – volsllegir.cat